Menu
 

Ķekavai uzvara, Ulbrokai zaudējums florbola virslīgas spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – “PPB Media”, “Ķekavas Bulldogs” Foto – “PPB Media”, “Ķekavas Bulldogs”

Latvijas florbola virslīgas jeb “Elvi” līgas kārtējās spēlēs trešdien “Ķekavas” florbolisti mājas spēlē guva pārliecinošu uzvaru pār Liepājas “Kuršiem”, bet “Oxdog Ulbroka LU” vienība izbraukumā piekāpās “Irlavas” florbolistiem.

Ķekavas un Liepājas klubu spēlē izšķirošā izrādījās otrā trešdaļa, kad laukuma saimnieki iemeta piecus vārtus pēc kārtas un panāca izšķirošo pārsvaru 8:4. Beigu rezultāts 11:5. Teicamu spēli ķekaviešu rindās aizvadīja Ernests Ronis, kuram seši vārtu guvumi un divas rezultatīvas piespēles. Divreiz precīzi meta Endijs Umberts Barruss.

“Oxdog Ulbroka LU” florbolisti Irlavā otrās trešdaļas izskaņā vēl bija vadībā 3:1, taču tad ielaida četrus vārtus un beigās piedzīvoja zaudējumu 4:5. Artūram Vairogam un Rūdolfam Vilmanim pa vienam golam un rezultatīvai piespēlei.

Virslīgas pamatturnīrā vairumam komandu atlicis aizvadīt pa 2-4 spēlēm. Līderi ir Cēsu kluba “Lekrings” florbolisti – 47 punkti 19 spēlēs. “Ķekava” ar 38 punktiem 20 spēlēs ir piektajā vietā, “Oxdog Ulbroka LU” ar 30 punktiem 20 spēlēs – sestajā, bet florbola klubs “SĀC” ar 21 punktu 20 spēlēs ir devītajā pozīcijā un pēc ulbrokiešu zaudējuma no astotajā vietā esošās “Irlavas” atpaliek jau par pieciem punktiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.