Menu
 

Pagājušās sezonas fināla atkārtojumā "Garkalne" / "Livonia" regbisti uzvar Ķekavas "Miesniekus"

  • Autors:  LETA
Pagājušās sezonas fināla atkārtojumā "Garkalne" / "Livonia" regbisti uzvar Ķekavas "Miesniekus" Zigismunds Zālmanis, LRF

Pagājušās sezonas Latvijas klasiskā regbija čempionāta fināla atkārtojumā "Garkalne"/"Livonia" ar 21:19 (18:5) sestdien uzvarēja "Stats"/"Ķekava" jeb "Miesnieku" klubu.

Pirmais puslaiks manāmi labāks izvērtās garkalniešiem, pārtraukumā viņiem ejot ar solīdu 18:5 pārsvaru. Otrajā spēles daļā "Miesniekiem" izdevās savākties un veikt veiksmīgus realizācijas sitienus, tomēr ar to nebija gana, lai pieveiktu pretiniekus.

Spēles beigās ar rezultātu 21:19 uzvaru svinēja "Garkalne"/"Livonia".

Vēl vienā sestdienas cīņā uzvaru guva LMT/"Eži", kas savu skatītāju priekšā ar 29:21 pārspēja "Jūrmalu". Līdz ar to šī vienība saglabājusi teorētiskas izredzes iekļūt Latvijas čempionāta finālā.

Regulārajā čempionātā atlikusi vairs tikai viena kārta, bet šobrīd ir skaidrs, ka finālā spēlēs "Stats"/"Ķekava". Savukārt pēdējā spēlē savā starpā spēkosies "Garkalne"/"Livonia" un LMT/"Eži", kas savā starpā arī noteiks otru finālisti.

Latvijas čempionāta fināls gaidāms 13.oktobrī.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šajā sezonā Latvijas čempions klasiskajā regbijā norisinās viena apļa turnīrā, pēc kura divas labākās komandas aizvadīs finālmaču.

Pērn par Latvijas čempioniem regbijā kļuva "Stats"/"Ķekava" komanda, bet "Garkalne"/"Livonia" palika otrā.

Regbija kluba "Miesnieki" komanda Latvijas čempionātā triumfēja vienpadsmito reizi vēsturē. Pirmo titulu tā ieguva vēl 1997.gadā. Tikmēr "Garkalne"/"Livonia" iepriekšējos četros gados ieguva trīs titulus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.