Menu
 

"Auda" un "Super Nova" futbolisti virslīgas spēlēs vārtus negūst

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda" Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda"

“Optibet” virslīgas septītās kārtas spēlēs vārtus nespēja gūt ne Ķekavas futbola klubs “Auda”, ne sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komanda, kas gan arī neielaida un nopelnīja vienu punktu par bezvārtu neizšķirtu.

FK “Auda” mājas spēli pret “Riga FC” komandu nācās aizvadīt bez vairākiem pamatsastāva spēlētājiem, kuri tiek īrēti tieši no “Riga” un pret savu komandu spēlēt nedrīkstēja. Viņu vidū bija arī vārtsargs Džozefs Ondoa, kurš bija nostāvējis “sausā” sezonas pirmajās piecās spēlēs. Viņu vietu ieņēma Niks Daniels Aleksandrovs un savā virslīgas debijā palīdzēja “Audai” līdz pat 81.minūtei saglabāt rezultātu 0:0 . Tiesa, arī laukuma saimniekiem bija vairākas labas iespējas atklāt rezultātu.

Uzvaras vārtus “Riga” labā guva brazīlietis Veslijs Nata, kurš laukumā bija devies deviņas minūtes iepriekš – “Audai” zaudējums 0:1.

Jau sesto reizi pēc kārtas vārtus nespēj gūt SK “Super Nova”/Salaspils futbolisti, kuri otrdien savās mājās uzņēma “BFC Daugavpils” komandu. Viesiem bija teritoriāls pārsvars, taču radušās izdevās viņi tā arī neizmantoja – trešo reizi sezonā salaspilieši spēli noslēdza 0:0 un nopelnīja trešo punktu.

Virslīgas turnīra tabulā pēc septiņām kārtām līderis ar 19 punktiem ir futbola klubs “Liepāja”. FK “Auda” ar deviņiem punktiem saglabā piekto pozīciju, bet “Super Nova”/Salaspils ar trim punktiem – devīto vietu.

Nākamajā kārtā 23.aprīlī pie salaspiliešiem viesosies “Valmiera FC” futbolisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.