Menu
 

Uzvaras Olainē un Ķekavā nodrošina trīs punktus Pierīgas futbola klubiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Uzvaras Olainē un Ķekavā nodrošina trīs punktus Pierīgas futbola klubiem Raivis Kanders, FK "Auda"

Pēc scenārija atšķirīgas, taču vienlīdz svarīgas uzvaras trīs punktu vērtē Latvijas futbola pirmās līgas turnīra 19.kārtā sestdien izcīnīja Pierīgas komandas – futbola klubs “Auda” Ķekavā un sporta klubs “Super Nova” Olainē.

SK “Super Nova” savā laukumā uzņēma Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu. Pirmā puslaika pašās beigās Giorgijs Gogolašvili vājiniekus izvirzīja vadībā, taču otrā puslaika vidū viesi panāca izlīdzinājumu. Jau drīz pēc tam Edgars Kārkliņš laukuma saimniekiem guva otros vārtus, bet jau divas minūtes vēlāk rezultāts atkal bija neizšķirts. Ritēja jau kompensācijas laika trešā minūte, ka Kārkliņš vēlreiz raidīja bumbu Preiļu komandas vārtos, nodrošinot dramatisku uzvaru 3:2.

Šoreiz krietni vieglāk klājās futbola klubam “Auda”, kas mačā pret pirmās līgas pastarīšiem “Staicele bebriem” katrā puslaikā guva pa diviem vārtiem un guva pārliecinošu panākumu 4:0. Divreiz precīzs bija Kensuke Endzo, pa reizei – Marejs Matīss Labanovskis un Jānis Apsītis.

Pirmās līgas turnīra tabulā notikusi līderu maiņa – izmantojot līdzšinējo līderu FK “Tukums 2000” zaudējumu Rēzeknes futbola akadēmijai (1:2) un pašiem gūstot kārtējo uzvaru, pirmajā vietā trīs kārtas līdz turnīra beigām izvirzījušies “BFC Daugavpils”/”Progress” futbolisti (49 punkti).

Tukumniekiem otrā vieta (48 p.), bet trešie ar 44 punktiem ir SK “Super Nova”, par pieciem punktiem apsteidzot tuvākos sekotājus rēzekniešus. FK “Auda” turpina cīņu par vietu sešniekā, saglabājot septīto pozīciju (28 p.) un par punktu atpaliekot no priekšā esošā futbola kluba “Smiltene”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.