Menu
 

BK "Ķekava" otrreiz apspēlē Saldus basketbolistus un iekļūst Latvijas kausa trešajā kārtā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - basket.lv Foto - basket.lv

Latvijas basketbola Užavas kausa izcīņas otrajā kārtā basketbola klubs “Ķekava” otrdien savās mājās otrreiz pieveica BK “Saldus” basketbolistus, vinnēja sērijā divu spēļu summā un iekļuva trešajā kārtā, kur varēs samērot spēkus ar titulēto basketbola klubu “Ventspils”.

Pēc pārliecinošās uzvaras pirmajā spēlē Saldū (95:72) ķekaviešiem savā laukumā faktiski vien vajadzēja izvairīties no negaidītiem pārsteigumiem un kļūmēm, lai nosargātu iekrāto 23 punktu pārsvaru.

Pirmā puslaika lielāko daļu vadībā gan bija BK “Saldus” basketbolisti (lielākais pārsvars bija 31:24). Taču īsi pirms pārtraukuma ķekavieši pārņēma vadību, līdz trešās ceturtdaļas vidum jau bija panākuši 50:39 savā labā un nedeva sāncenšiem nekādas iespējas atspēlēties – 75:59 spēlē un 170:131 divu maču summā.

Atbildes spēlē BK “Ķekava” sastāvā rezultatīvākie bija Dāvis Klegeris (29 punkti), Eduards Avotiņš (14) un Elvijs Mičulis (10).

Latvijas kausa izcīņas trešajā kārtā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā Ķekavas basketbolistu pretinieki būs basketbola klubs “Ventspils”, kas šosezon Latvijas – Igaunijas Basketbola līgas turnīrā astoņās spēlēs izcīnījis septiņas uzvaras.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.