Menu
 

Basketbolistiem panākums Siguldā, neveiksme Piņķos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - BK “Sigulda/Modern House” Foto - BK “Sigulda/Modern House”

Reģionālās basketbola līgas septītās kārtas spēlēs piektdien vakarā “Sigulda/Modern House” komanda izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas un joprojām ir tikai viena no trim, kas Latvijas trešās līgas čempionātā nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu. Krietni bēdīgāka bilance ir “Babītes” basketbolistiem.

“Sigulda/Modern House” basketbolisti mājas spēlē pret “East Ball”/Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas audzēkņiem pirmā puslaika vidū nonāca zaudētājos 11:21, taču otrajā ceturtdaļā pārņēma vadību un pēc pārtraukuma aizaudzēja pārsvaru līdz 25 punktiem (75:50).

Trauksmes zvans atskanēja ceturtās ceturtdaļas sākumā, kad rīdzinieki iemeta 13 punktus pēc kārtas un siguldiešu treneriem bija jāsūta atpakaļ laukumā pamatsastāva spēlētāji. Viņi savu uzdevumu paveica, apstādināja pretinieku izrāvienu un nodrošināja komandai uzvaru 91:73. Rezultatīvākie “Sigulda/Modern House” rindās bija Kārlis Večens (22 p.), Toms Ķēdis (17) un Nauris Bikovs (12).

“Babītes” basketbolisti savās mājās Piņķos uzņēma basketbola klubu “Jaunpils”, kas pirmajās sešās spēlēs bija piedzīvojis tikai vienu zaudējumu (mājiniekiem pilnīgi pretēji – tikai viena uzvara). Pirmo, trešo un ceturto ceturtdaļu kopā laukuma saimnieki zaudēja tikai ar divu punktu starpību, taču pavisam katastrofāla viņiem izvērtās otrā, kurā viņi guva 12 punktus, bet viesi – 37.

Otrajā puslaikā “Jaunpils” pārsvars stabili turējās 25-30 punktu robežās, un beigās mājinieki piedzīvoja zaudējumu 61:88. “Babītes” labā Aigars Hermanis guva 14 punktus, Edvards Liepiņš 12 un Krišjānis Bite 10 punktus.

Jau ziņots, ka citās RBL spēlēs šonedēļ uzvaras izcīnīja basketbola klubs “Ādaži/Carnikava” un Salaspils sporta skolas komanda, bet zaudējumu piedzīvoja Mārupes sporta centra basketbolisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.