Menu
 

Siguldas volejbolisti nepārvar Latvijas kausa izcīņas pirmo kārtu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "NUKI" Foto - SK "NUKI"

Sporta kluba “NUKI/Sigulda” volejbola komanda piedzīvojusi zaudējumu “Cewood” Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla sērijā. Ceturtdien viesos siguldieši vēlreiz piekāpās volejbola klubam “Vecumnieki”, kas līdz ar to kvalificējās pusfinālam.

Latvijas čempionātā bez zaudējumiem spēlējošo “Vecumnieku” un Entuziastu volejbola līgā sezonu aizvadošo “NUKI/Sigulda” volejbolistu pirmajā spēlē Siguldā mājinieki bija zaudējuši 1:3, līdz ar to izbraukumā viņiem bija nepieciešama uzvara ar jebkuru rezultātu, lai panāktu izšķirošo “zelta setu”.

Pirmā seta vidū siguldieši ar pieciem punktiem pēc kārtas panāca 13:8, taču sekoja laukuma saimnieku septiņu punktu atbilde (13:15), un turpinājumā viņi pilnībā dominēja laukumā – 16:25. Otrajā setā “Vecumnieku” volejbolisti jau sākumā uzņēmās vadību, vēlāk viesiem no 10:17 izdevās starpību samazināt līdz 16:19, taču līdz seta beigām Siguldas komanda vinnēja vairs tikai vienu punktu – 17:25.

Trešajā setā lielākoties vadībā bija “NUKI/Sigulda” volejbolisti, kuri vienubrīd panāca piecu punktu pārsvaru (17:12), tomēr mājinieki rezultātu izlīdzināja (21:21) un ar otro mačbumbu pabeidza nedaudz vairāk par stundu ilgušo spēli – 3:0 (25:16, 25:17, 26:24).

Siguldas komandas labā visvairāk punktu guva Toms Benjavs (12), Martins Vēvers un Kārlis Bērziņš (pa 7).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.