Menu
 

"Super Nova" futbolisti zaudē "zelta mačā", taču turpinās cīņu par vietu virslīgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Super Nova" futbolisti zaudē "zelta mačā", taču turpinās cīņu par vietu virslīgā ekrānšāviņš no sportacentrs.com

Sporta kluba "Super Nova" futbolisti sestdien Daugavpilī piedzīvoja zaudējumu izšķirošajā spēlē par Latvijas pirmās līgas čempionu titulu. Jau iepriekš nodrošinājusi otro vietu, Olainē bāzētā komanda pārspēlēs cīnīsies par vietu virslīgā nākamajā sezonā.

Finālturnīra par 1.-4.vietu otrajā kārtā savā starpā tikās abi atlikušie pretendenti uz čempionu kausu – “BFC Daugavpils” / ”Progress” un SK “Super Nova”. Divas kārtas pirms beigām klubus šķīra pieci punkti, un pirmās vietas garantēšanai mājiniekiem daugavpiliešiem pietika ar neizšķirtu.

Šo uzdevumu viņi ar uzviju arī izpildīja – Daugavpils futbolisti gan izveidoja vairāk vārtu gūšanas iespēju, gan tās arī daudz labāk realizēja. Pēc pirmā puslaika laukuma saimnieku pārsvars vēl bija minimāls, toties pēc pārtraukuma viņi 15 minūšu laikā iesita trīs golus un svinēja pārliecinošu uzvaru 4:0.

Pirmās līgas pēdējo spēli, kas galīgo vietu sadalījumu gan vairs neietekmēs, SK “Super Nova” futbolisti aizvadīs 11.novembrī Olaines stadionā pret ceturtās vietas ieguvējiem Rēzeknes futbola akadēmijas audzēkņiem, kas sestdien ar 1:3 piekāpās futbola klubam “Tukums 2000”. Pirms pēdējās kārtas “BFC Daugavpils” / “Progress” ir 64 punkti, SK “Super Nova” 56, FK “Tukums 2000” 51 un Rēzeknes FA 39 punkti.

Jau tagad skaidrs, ka “Super Nova” futbolistiem Lāčplēša dienas mačs nebūs pēdējais sezonā – viņus gaida pārspēles par vietu virslīgā ar šīs sezonas priekšpēdējās vietas ieguvējiem FK “Metta”/LU (19 punkti divas kārtas pirms beigām) vai FK “Jelgava” (18 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.