Menu
 

"Super Nova" galotnē zaudē līderiem, "Auda" cieš sakāvi pret pastarīšiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Super Nova" Foto - SK "Super Nova"

Zaudējumus Latvijas futbola virslīgas astotās kārtas spēlēs, gan krasi atšķirīgās cīņās, pirmdien piedzīvoja gan Ķekavas futbola klubs “Auda”, gan sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komanda.

FK “Auda” savā laukumā uzņēma futbola klubu “Tukums 2000”/”Telms”, kas bija zaudējis sešās iepriekšējās spēlēs un atradās turnīra tabulas pēdējā vietā. Mājiniekiem bija ievērojams teritoriāls pārsvars, viņi biežāk sita pa vārtiem, bet jau atkal pievīla realizācija – pēdējās sešās spēlēs “Audas” futbolisti guvuši tikai vienus vārtus.

Toties tukumnieki savas iespējas izmantoja – pirmā puslaika pašās beigās atklāja rezultātu, drīz pēc pārtraukuma dubultoja pārsvaru, kad neveiksmīgi nospēlēja laukuma saimnieku vārtsargs Ondoa, bet 64.minūtē vēl vienā pusātrajā uzbrukumā panāca 3:0. Atlikušajā laikā “Audas” senegālietis Djaņs trāpīja pa pārliktni, vēl pāris reižu Tukuma komandu glāba vārtsargs Vilkovs.

SK “Super Nova”/Salaspils komanda viesojās “LNK sporta parkā” Valdlaučos pie RFS vienības. Mājinieki ātri izvirzījās vadībā, uzbruka teju visu pirmo puslaiku, un likās, ka otrais gols ir tikai laika jautājums. Taču negaidīts pavērsiens spēlē pienāca 37.minūtē, kad sarkano kartīti izpelnījās RFS vārtsargs Nerugals, un pēc tāla brīvsitiena bumbu ar galvu no dažiem metriem vārtos raidīja Deniss Rakels – 1:1. “Super Nova” futbolistiem šis bija tikai ceturtais vārtu guvums sezonā.

Otrā puslaika pirmajā daļā salaspiliešiem izdevās izlīdzināt spēli, taču, tuvojoties beigām, RFS pastiprināja spiedienu un divas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc standartsituācijas izspēles tomēr iesita uzvaras vārtus – 2:1.

RFS futbolisti pēc šīs uzvaras kļuvuši par virslīgas turnīra tabulas līderiem – 18 punkti 8 spēlēs. Punkts mazāk un spēle rezervē ir “Riga FC” komandai. FK “Auda” ar 9 punktiem saglabā sesto vietu, bet “Super Nova”/Salaspils ar 6 punktiem ir astotie.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.