Menu
 

"Auda" otro reizi sezonā apspēlē "Super Nova"/Salaspils futbolistus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānuzņēmums no sportacentrs.com Foto - ekrānuzņēmums no sportacentrs.com

Latvijas futbola virslīgas desmitās kārtas pirmajā spēlē otrdien Salaspils stadionā laukuma saimnieki sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti, tieši tāpat kā čempionāta atklāšanas mačā, ar 0:2 piekāpās Ķekavas klubam “Auda”. Salaspiliešiem šī bija ceturtā neveiksme pēc kārtas, bet “Audai” – otrais panākums pēc četru neuzvarētu spēļu sērijas.

Spēles pirmajā pusstundā “Audai” bija 4-5 labas izdevības atklāt rezultātu, līdz 33.minūtē to paveica Vladimirs Stepanovs, kurš raidīja vārtos “Super Nova” vārtsarga Šolohas atvairīto bumbu.

Mājinieki uzbrukumā neko līdzvērtīgu pretī likt nespēja un pirmos divus sitienus izdarīja tikai, tuvojoties otrā puslaika vidum. Taču viņu īso ofensīvu 78.minūtē pārtrauca Meleje Djaņs, kurš pretuzbrukumā apspēlēja pretinieku aizsargu un trieca bumbu tīklā – 2:0 “Audas” labā.

Atlikušajā laikā Salaspils komandai tā arī neizdevās izveidot kaut vienu tiešām bīstamu momentu – daudz tuvāk trešo vārtu guvumam bija “Auda”.

Virslīgas turnīra tabulā FK “Auda” futbolisti pēc otrdienas uzvaras pakāpušies uz ceturto pozīciju (15 punkti), bet SK “Super Nova”/Salaspils ar sešiem punktiem saglabā priekšpēdējo devīto vietu. Tiesa, pārējie klubi aizvadījuši par vienu vai divām spēlēm mazāk.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.