Menu
 

"Super Nova"/Salaspils futbolisti Liepājā piedzīvo piekto zaudējumu pēc kārtas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānuzņēmums no sportacentrs.com Foto - ekrānuzņēmums no sportacentrs.com

Neveiksmju sērija Latvijas futbola virslīgā turpinās sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolistiem. Piektdien viesos viņi piedzīvoja zaudējumu spēlē pret futbola klubu “Liepāja”, un šī salaspiliešiem bija jau piektā neveiksme pēc kārtas.

Pirmo reizi bumba viesu vārtos ielidoja jau pirmajā minūtē, bet pirmā puslaika vidū liepājnieki pārsvaru dubultoja. Neilgi pirms pārtraukuma Jevgeņijs Miņins ar tālu sitienu vārtu apakšējā stūrī vienus vārtus atguva, gūstot savu sesto golu sezonā, – 1:2. Otrajā puslaikā iespējas mainīt rezultātu bija abām komandām, tajā skaitā “Super Nova” futbolistiem kompensācijas laika pašās beigās, taču tās tā arī palika neizmanotas.

Citā virslīgas spēlē pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja “Riga FC” futbolisti, kurus ar 1:0 pārspēja pašreizējie čempioni “Valmiera FC”. Līderu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem RFS sarucis līdz vienam punktam (45 pret 44). Piektajā pozīcijā ir Ķekavas “Auda” (23 p.), bet “Super Nova”/Salaspils joprojām ir tikai septiņi punkti un pēdēja desmitā pozīcija sešus punktus aiz priekšā esošajiem “BFC Daugavpils”.

Latvijas trešās līgas Ziemeļu zonas Rietumu grupas līdervienību savstarpējā spēlē futbola klubs “Sigulda” savā laukumā uzņēma sporta kluba “Super Nova” otro komandu, pirmā un otrā puslaika vidū ielaida divus vārtus, kompensācijas laikā arī trešos un piedzīvoja zaudējumu 0:3.

“Super Nova” komandai pēc sešām kārtām ir 16 punkti, siguldiešiem 13, bet septītajā vietā ar trim punktiem četros mačos ir futbola klubs “Ādaži”.

Centra grupas turnīra tabulas lejasdaļas komandu mačā Babītes sporta kluba futbolistiem izdevās pārtraukt četru zaudējumu sēriju un ar 2:1 pārspēt futbola klubu “RSU”. Abus vārtus viesi guva jau pirmajās 12 minūtēs ar Artura Avina un Tomasa Ragauska pūlēm. Savukārt Olaines klubs “Union” pārliecinoši pieveica “ASK/Kadaga”/Ostas sporta kluba futbolistus 5:0. Četras reizes bumbu pretinieku vārtos ieraidīja Mārtiņš Ēriks Veckāgans, kurš šosezon piecās spēlēs guvis deviņus vārtus, vēl reizi precīzs bija Krists Villers.

Tabulā līderi ir JFK “Daugava”/Salaspils Futbola skola (15 punkti 5 spēlēs), FK “Union” ir otrajā vietā (12 p. 5 sp.), AFA “Olaine-2” septītajā (6 p. 3 sp.), “Upesciema Warriors” astotajā (3 p. 4 sp.) un Babītes sporta klubs desmitajā (3 p. 5 sp.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.