Menu
 

Foto: Noslēgusies pludmales volejbola sacensību "Sigulda Open 2023" sezona

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Edgars Semanis Foto - Edgars Semanis

Pludmales volejbola sacensību “Sigulda Open 2023” astotā sezona ir noslēgusies. Gaujas pludmalē aizvadītajā sestdienā, 5.augustā, sezonas noslēdzošajā posmā piedalījās piecas sieviešu, deviņas vīriešu un piecas senioru komandas, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Kopumā aizvadīti trīs posmi, pirmajā no tiem dalībnieki sacentās sieviešu, vīriešu un U-13 konkurencē, otrajā posmā labākos “Sigulda Open’23” pludmales volejbolistus noskaidroja sieviešu un vīriešu grupās, bet trešajā posmā sieviešu un vīriešu grupām pievienojās seniori.

Sieviešu grupā 1.vietu ieguvušas Simona Rozīte un Vanesa Grosberga, 2.vietu - Linda Puriņa un Evelīna Stepanova, bet 3.vietu - Margarita Curbunova un Ivonna Grinfelde. Vīriešu grupā 1.vietu izcīnīja Gints Antoms un Dāvis Nātriņš, 2.vietu - Matīss Šalkovskis un Kārlis Jaundžeikars, savukārt 3.vietā ierindojās Uģis Puķītis un Mārcis Jirgensons.

Senioru grupā 1.vietu ieguva “Rīga SVH”, 2.vietu - “Garkalnes novads”, bet 3.vietu - “Poliurs”. Konkursa uzvarētāji ir Vanesa Grosberga un Matīss Šalkovskis, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.