Menu
 

Baltijas līgā Garkalnes "Livonia" regbistiem otrā uzvara, Ķekavas "Miesniekiem" trešais zaudējums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com Foto - facebook.com

Baltijas “Top” regbija līgas trešajā kārtā Ķekavas “Miesnieki” sestdien piedzīvoja trešo zaudējumu izbraukuma spēlē pret Kauņas “Ąžuolas”, bet Garkalnes “Livonia” svētdien savās mājās Upesciemā pārspēja Viļņas “VRA/Tomosta” vienību un guva otro panākumu turnīrā.

Kauņā pēc tam, kad mājinieki bija guvuši pirmos piecus punktus, viesus ar piezemējumu un realizāciju vadībā izvirzīja Artūrs Alainis (7:5). Taču jau nākamo uzbrukumu lietuvieši pabeidza rezultatīvi un līdz pārtraukumam bija pārliecinoši labāki, kopā savācot 34 punktus (7:34).

Diemžēl otrajā puslaikā aina laukumā nemainījās. “Ąžuolas” regbisti turpināja audzēt pārsvaru un spēles likteni izšķīra vēl ilgi pirms cīņas beigām. Vienu no retajām reizēm, kad “Miesniekiem” izdevās pietuvoties ieskaites laukumam, puslaika vidū realizēja Ričards Iesalnieks. Beigu rezultāts 12:68, un ķekaviešu izredzes pacīnīties par vietu Baltijas līgas pusfinālā kļūst visai teorētiskas.

Garkalnes “Livonia” regbisti svētdien Upesciema stadionā uzņēma Viļņas regbija akadēmijas (VRA)/”Tomosta” vienību, kas bija zaudējusi abās pirmajās spēlēs, un līdz pirmā puslaika vidum bija nonākuši zaudētājos 7:13. Tad Mārtiņš Rundāns ar piezemējumu samazināja starpību līdz minimumam, bet viesi līdz pārtraukumam atjaunoja sešu punktu pārsvaru – 12:18.

Pēc pārtraukuma uz viesu precīzo soda sitienu (12:21) livonieši atbildēja ar diviem piezemējumiem un beidzot izvirzījās vadībā (24:21), bet tūdaļ pat Viļņas regbisti rezultātu izlīdzināja (24:24). Tomēr pēdējās 15 minūtēs ar trim piezemējumiem mājinieki salauza “VRA/Tomosta” sīksto pretestību – 41:24.

Divu līdz šim nezaudējušo Lietuvas klubu savstarpējā spēlē “Baltrex/Šiauliai” sīvā cīņā pārspēja pašreizējos Baltijas čempionus Šauļu “Vairas-Kalvis-Jupoja” 29:27. Pēc trim kārtām “Baltrex/Šiauliai” un Viļņas “Geležinis vilkas”ir pa trim uzvarām, “Livonia”, “Ąžuolas” un “Vairas-Kalvis-Jupoja” pa divām, bet “Miesniekiem”, “Šiauliai”un “VRA/Tomosta”trīs zaudējumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.