Menu
 

Foto: Artūrs Akmens – badmintona turnīra "Yonex LABL Sigulda Open 2023 II" absolūtais uzvarētājs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Siguldā noslēdzies “Yonex LABL Sigulda Open 2023 II” turnīrs badmintonā, kas vienspēļu un dubultspēļu sacensībās pulcēja vairāk nekā 140 spēlētāju no Igaunijas, Latvijas un Ukrainas.

Par sacensību absolūto uzvarētāju vīriem spēcīgākajā A grupā, izcīnot uzvaras visās spēļu kategorijās, kļuva Siguldas badmintona kluba pārstāvis Artūrs Akmens. Vienspēļu finālā viņš ar 21:13, 21:11 pārliecinoši uzvarēja Andi Bērziņu no Valmieras, dubultspēlēs izcīnīja pirmo vietu pārī ar

Reini Kraukli no Rīgas, bet jauktajās dubultspēlēs triumfēja kopā ar siguldieti Anniju Rulli-Titavu, pavēstīja Siguldas badmintona klubā.

Dāmām A grupā vienspēlēs uzvarēja vēl viena Siguldas badmintona kluba spēlētāja Jekaterina Romanova, bet pāru cīņās viņai un A.Rullei-Titavai otrā vieta aiz Kristīnes Gureckas un Elzas Zitānes (Rīga).

B grupā vienspēles par uzvarētājiem kļuva Uvis Raivis Kronenbergs (Sigulda) un Katrīna Švalbe (UBBS), dubultspēlēs – Māris Mazapšs/Armands Šteins (Rīgas ASK) un Aurora Laizāne/Daniela Runde (Talsi/”Lotos”), bet C grupā labākais bija Jaroslavs Aleksejevs (Siguldas BK).

Jauniešu turnīrā U11 vecuma grupā puišiem siguldiešus Albertu Ereli un Maratu Zeļenkovu apsteidza Justs Kājiņš no Valmieras, U13 grupā uzvarēja Romans Dedovs un Veronika Markelova (abi BK “Imanta”), bet U15 grupā jaunietēm – Linda Romanovska (Valmiera).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.