Menu
 

"Ķekavas" florbolisti svin trešo uzvaru sezonā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs Foto - "Ķekavas Bulldogs

Latvijas florbola virslīgas čempionātā sezonas sākumā uzņemto kursu – uzvara katrā otrajā spēlē – turpina “Ķekavas/RB&B” florbolisti, kuri piektdien savās mājās pārspēja “Bauskas” komandu.

Abiem sāncenšiem šosezon zaudējumu bijis vairāk nekā uzvaru, līdz ar to arī pozīcijas turnīra tabulas lejasgalā.

Piektdienas spēlē uzbrukumā krietni aktīvāki bija ķekavieši, taču vairāk par divu vārtu pārsvaru (4:2) viņiem panākt neizdevās, bet sešas minūtes līdz pamatlaika beigām baušķenieki izlīdzināja rezultātu (4:4). Trīs minūtes vēlāk savus otros un, kā izrādījās, uzvaras vārtus “Ķekavas” labā guva Endijs Kleistrovs, bet 10 sekundes pirms beigām cīņai punktu pielika Raivo Simsons – 6:4.

Uzvara ķakviešiem palīdzēja turnīra tabulā pakāpties uz septīto vietu – 8 punkti ir arī arī “Irlavai” un florbola klubam “SĀC”, bet konkurenti aizvadījuši attiecīgi divas un vienu spēli mazāk. Līderi ir florbola skolas “Masters”/Ulbrokas un “Lielvārdes/FatPipe” florbolisti – pa 12 punktiem 5 mačos.

Divas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos aizvadītas Latvijas otrās līgas turnīrā, turklāt abās krietni sekmīgāki bija mājinieki. Sporta kluba “Coyote”/”Tobio” florbolisti Inčukalnā jau pirmajā trešdaļā panāca 6:1 pārsvaru un beigās ar 16:5 apspēlēja florbola klubu “Kalsnava”. Ar rezultativitāti izcēlās Gustavs Liekniņš (3+1), Mārtiņš Zicmanis (3+0), Rihards Asniņš (2+0), Kristians Millers (1+3) un Jānis Levanovičs (1+2).

Savukārt Ropažu “Salibandīti” izbraukumā pret “Aizkraukles/Kokneses” florbolistiem nonāca zaudētājos jau mača 36.sekundē un beigās piekāpās 6:12 (Artim Krastiņam 2+0, Ērikam Budihinam 1+2).

Otrās līgas Austrumu grupas tabulā “koijoti” ar 9 punktiem 4 spēlēs ieņem otro vietu aiz florbola kluba “Baloži” (9 p. 3 sp.), bet “bandīti” ir piektajā vietā (6 p. 4 sp.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.