Menu
 

Mārupes novada basketbola komandas ar uzvarām sāk jauno gadu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - basket.lv Foto - basket.lv

Panākumus jaunā gada pirmajās Reģionālās basketbola līgas spēlēs ceturtdien vakarā izcīnījas abas Mārupes novada komandas – Mārupes sporta centra basketbolisti pie uzvaras tika viesos Cēsīs, bet “Babīte” savā laukumā Piņķos.

Mārupieši, būdami vieni no RBL Centra grupas līderiem, viesojās pie basketbola kluba “Cēsis”, spēli sāka ar septiņiem punktiem pēc kārtas un ne reizi nebija zaudētājos. Pirmajā puslaikā iegūto 21 punkta pārsvaru (39:18) cēsnieki drīz pēc pārtraukuma samazināja uz pusi (46:35) , taču nākamajās piecas minūtēs Mārupes komanda atjaunoja vairāk nekā 20 punktu starpību (66:44) un aizvadīja cīņu līdz uzvarai 82:66.

Rezultatīvākie viesiem bija Kristers Pauls Maura (24 punkti), Ralfs Savickis un Markuss Spila (pa 14). Viņu komandai aizvadītajās 12 spēlēs ir deviņas uzvaras un trīs zaudējumi.

Tieši pretēja bilance ir “Babītes” komandai, kas trešo uzvaru sezonā svinēja Rietumu grupas pastarīšu duelī Piņķos pār BJBS “Rīga”/”Basketbola klase” komandu. Pirmā puslaika vidū mājinieki bija nonākuši zaudētājos 10:20, taču tad guva 13 punktus pēc kārtas. Astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām Babītes basketbolistu pārsvars bija vēl tikai 45:42, taču atlikušajā laikā viņi pilnībā dominēja laukumā un pārliecinoši uzvarēja 70:47.

Aigars Hermanis laukuma saimnieku labā guva 18 punktus, Valters Drusts 15 un Ričards Barkovskis 11 punktus.

Piektdien vakarā pirmos mačus 2024.gadā aizvadīs četras pārējās Nacionālajā un Reģionālajā līgā spēlējošās Pierīgas komandas, tajā skaitā basketbola klubs "Ķekava" savās mājās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.