Menu
 

Florbola virslīgas spēlēs uzvara Ķekavai, zaudējumi Ulbrokai un Ādažiem (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Latvijas florbola virslīgas līdergrupas komandu savstarpējā cīņā zaudējumu pēcspēles metienu sērijā piedzīvoja florbola skolas “Masters”/Ulbrokas vienība. Neveiksme nedēļas nogalē arī Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas klubam “SĀC”/”Enfriho”, savukārt pārliecinošu uzvaru izcīnīja “Ķekava/RB&B”.

FS “Masters”/Ulbrokas florbolisti savās mājās uzņēma Talsu NSS/”Krauzers” vienību un jau pirmās trešdaļas vidū iekrāja triju vārtu pārsvaru. Trešās trešdaļas sākumā laukuma saimnieki vēl bija vadībā 5:3, tad nonāca zaudētājos 5:6, tomēr 70 sekundes pirms pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā ulbrokieši zaudēja ar 1:3 – 6:7. Pa diviem vārtiem mājinieku labā guva Jurģis Patriks Aizupietis un Eduards Stūre.

Pārliecinošāko uzvaru sezonā pār pastarīšiem Bauskas florbolistiem svinēja “Ķekava/RB&B” komanda. Jau pirmajā trešdaļā ķekavieši iemeta astoņus golus un beigās triumfēja 14:4 (Klāvam Jansonam un Tomam Ķeirānam pa 3+2, Antonam Žukam 2+1). Savukārt FBK “SĀC”/”Enfriho” vienība viesos piekāpās “Irlavai” 2:6.

Sīvā cīņā par līderpozīcijām virslīgas turnīra tabulā FS “Masters”/Ulbroka ar 34 punktiem 16 spēlēs ieņem otro vietu aiz Kocēnu “Rubenes” (35 p. 15 sp.) un ir maķenīt priekšā Cēsu “Lekringam” (34 p. 17 sp.) un Talsu NSS/”Krauzers” (32 p. 16 sp.). Savukārt sacensībā par četrām pārējām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru, kur piekto no devītās vietas šķir tikai pieci punkti, “Ķekava” ir septītajā pozīcijā (24 p. 17 sp.) un “SĀC” devītajā (20 p. 16 sp.). Komandām atlicis aizvadīt pa 3-5 spēlēm.

Divas uzvaras trijās spēlēs Pierīgas florbola klubi izcīnījuši Latvijas otrās līgas turnīrā. Inčukalna sporta kluba “Coyote”/”Tobio” viesos pret florbola klubu “Kalsnava” guva pēdējos piecus vārtus mačā un vinnēja 14:7 (Jānim Levanovičam un Adrianam Dammem pa 2+2). Florbola klubs “Baloži” savās mājās ar diviem precīziem raidījumiem trešajā trešdaļā izcīnīja uzvaru pār komandu “Pēdu nav” (Rihardam Markusam Mednim 3+0, Kristeram Januševskim un Kristoferam Capļinam pa 2+1). Savukārt Ropažu “Salibandīti” Ulbrokā pēdējās divās minūtēs pamanījās ielaist četrus vārtus un ar 7:11 piekāpās “Aizkraukle/Koknese” komandai (Rolandam Līdumam 4+0, Kristapam Dzenim 2+0, Artim Krastiņam 1+3).

Pēc 13 kārtām pa 12 uzvarām un 36 punktiem ir FBK “Baloži” un “Aizkraukle/Koknese” florbolistiem, Inčukalna “koijoti” ir ceturtajā vietā (27 p.), bet “Salibandīti” sestajā (15 p.).

(papildināta ar 5.un 6.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.