Menu
 

Siguldas un Ķekavas basketbolisti piedzīvo zaudējumus pirms savstarpējās cīņas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - basket.lv Foto - basket.lv

Nacionālās basketbola līgas spēlē neveiksmes pamatturnīra priekšpēdējās spēlēs piedzīvoja basketbola klubi “Sigulda/Modern house” un “Ķekava”. Sestdien Pierīgas komandas tiksies savā starpā.

BK “Sigulda/Modern house” pamatturnīra pēdējā mājas spēlē uzņēma vienu no Austrumu grupas līdervienībām “Gulbenes bukus”. Pirmo reizi kādas komandas pārsvars piecus punktus pārsniedza tikai otrā puslaika sākumā. Drīz pēc tam siguldieši panāca lielāko starpību (49:40), taču jau pēc brīža rezultāts atkal bija neizšķirts (49:49). Pēdējo reizi laukuma saimnieki vadībā bija divas minūtes līdz pamatlaika beigām (60:58), bet galotnē precīzāki bija gulbenieši – 64:66.

Siguldas komandā Toms Ķēdis guva 17 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, Didzis Mališevs iemeta 13 un Roberts Žubulis 10 punktus.

NBL pamatturnīru BK “Sigulda/Modern house” noslēgs sestdien ar spēli viesos pret basketbola klubu “Ķekava”, kas ceturtdien aizvadīja izbraukuma maču ar Bertānu Valmieras basketbola skolas vienību. Ķekavieši ātri panāca deviņu punktu pārsvaru (14:5) un bija vadībā pirmā puslaika lielāko daļu, tomēr pašās beigās laukuma saimnieki izvirzījās vadībā (37:38). Vēl sešas minūtes līdz beigām rezultāts bija neizšķirts (60:60), bet mača izskaņu daudz sekmīgāk aizvadīja Valmieras basketbolisti – “Ķekavai” kārtējais zaudējums 65:81.

Viesu sastāvā rezultatīvākie bija Ralfs Kristaps Bensons (20 p.), Mārtiņš Veldemanis un Nils Briška (pa 11).

Pirms pēdējās kārtas spēlēm NBL Austrumu grupas līderu trijniekā ir “Gulbenes buki”, Salaspils sporta skola un RSU/VEF Rīga basketbolisti (visiem 15-4). BK “Sigulda/Modern house” ir sestajā pozīcijā (9-10) un BK “Ķekava” pēdējā vienpadsmitajā (2-17).

Kļuvis zināms arī, ka Reģionālās basketbola līgas astotdaļfināla sērijās līdz divām uzvarām Mārupes sporta centra komanda (2.vieta sezonas rangā) sacentīsies ar Gulbenes “Buki/Juniors” vienību (16.), bet basketbola klubs “Ādaži/Carnikava” (14.) – ar Latvijas Bioznātņu un tehnoloģiju universitātes studentiem (3.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.