Menu
 

Regbija čempionāts sākas ar Rāmavas "Lāču" uzvaru un "Garkalne/Livonia" zaudējumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Rāmavas "Lāči" Foto - Rāmavas "Lāči"

Nedēļas nogalē startējis Latvijas regbija čempionāts, kurā šogad piedalās sešas komandas – “Miesnieki/Ķekava”, “BalticXL/Livonia”, Valmieras “Fēnikss, regbija klubs “Eži”, Rāmavas “Lāči/Mūku sala” un “Garkalne/Livonia”. Pēc viena apļa izspēles vasaras beigās sekos izslēgšanas spēles.

Turnīra pirmajos mačos uzvaras izcīnīja “Lāči/Mūku sala” un “Fēnikss” regbisti. Rāmavas komanda cīņā pret “Ežiem” pirmajā puslaikā nonāca zaudētājos, tomēr līdz pārtraukumam panāca izlīdzinājumu 17:17, otrajā puslaikā guva 17 punktus pēc kārtas un beigās nosargāja uzvaru 41:31. Ar 13 punktiem rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā bija Jānis Pelēcis, informēja Ķekavas novada klubā.

Regbija klubs “Livonia” šogad Latvijas čempionātā ir pārstāvēts ar divām komandām, turklāt ar ierasto nosaukumu “Garkalne/Livonia” piedalās otrā komanda, ko veido jaunie “livonieši” un regbija kluba “Mītava” spēlētāji, kā arī Šauļu kluba “Baltrex” dublieri.

Pēc kluba informācijas, neaizvadījuši nevienu kopīgu treniņu, “Garkalne/Livonia” regbisti pirmo maču aizvadīja viesos pret Valmieras “Fēniksu”, pirmajā puslaikā bija iedzinējos 3:20 un, lai arī turpinājumā spēja starpību samazināt, piedzīvoja zaudējumu 27:35.

Jau trešdien Baldones stadionā notiks Latvijas čempionāta pirmais posms olimpiskajā regbijā-7, kurā, kā plānots, piedalīsies deviņas komandas.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.