Menu
 

Latvijas junioru florbola izlasē iekļauti trīs Ķekavas un divi Ulbrokas kluba spēlētāji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Latvijas U19 vīriešu florbola izlases galvenais treneris Ainārs Juškēvičs nosaucis tos 20 spēlētājus, kuri maija sākumā dosies uz pasaules čempionātu, kas notiks no 8. līdz 12. maijam Halifaksā, Kanādā.

Latvijas junioru izlases rindās iekļauti 20 jaunie florbolisti – divi vārtsargi, pieci aizsardzības spēlētāji, kā arī 13 uzbrucēji. Pierīgas klubus komandā pārstāvēs pieci spēlētāji – aizsargs Renāts Degins un uzbrucēji Klāvs Jansons un Endijs Kliestrovs no “Ķekavas”, kā arī aizsargs Iļja Taratutins un uzbrucējs Matīss Kristians Morozovs no “Betsafe Oxdog Ulbroka” vienības. Vislielākā pārstāvniecība– seši florbolisti – junioru izlasē ir no "Talsu NSS/Krauzera", informēja Latvijas Florbola savienība.

Pasaules U19 čempionātā Latvijas izlase spēlēs A divīzijas A apakšgrupā kopā ar Somijas, Šveices un Norvēģijas izlasēm. Lai iekļūtu pusfinālā, latviešiem jāizcīna vismaz otrā vieta grupā. 3. vieta apakšgrupā dos tiesības spēlēt par 5. vietu pasaulē, bet 4. vietai būs jāsacenšas ar B apakšgrupas pēdējās vietas ieguvējiem, lai nosargātu savu vietu A divīzijā. B apakšgrupā spēlēs Zviedrijas, Čehijas, Dānijas un Slovākijas juniori.

Iepriekšējā pasaules čempionātā, kas notika pirms diviem gadiem, Latvijas izlase izcīnīja piekto vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.