Menu
 

Latvijas pāris Salaspilī izcīna sesto vietu Eiropas kausā Latīņamerikas dejās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Salaspilī notikušajā Eiropas kausa izcīņā Latīņamerikas (LA) dejās Salaspils sporta namā rīdzinieki Maksims Kravčenko ar Paulu Kukuti pēc vairāku gadu pārtraukuma iekļuva finālā un izcīnīja sesto vietu. Uzvaru svinēja Igaunijas dejotāji Konstantīns Gorodilovs un Dominika Bergmanova, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Eiropas kausā LA dejās, kurā sacentās 24 pāri no tikpat valstīm. Latviju pārstāvēja pasaules rangā visaugstāk no mūsējiem esošie Maksims Kravčenko un Paula Kukute (SDK “Dancers”), kuri pirms diviem gadiem iekļuva pusfinālā un ieguva 9.vietu. Šoreiz pirmās divas kārtas Kravčenko ar Kukuti pārvarēja ļoti pārliecinoši un pusfināla divpadsmitniekā iekļuva ar sesto rezultātu, bet tiešie konkurenti bija ļoti tuvu.

Pusfinālā, skatītāju skaļā atbalsta iedvesmoti, mūsu pāris parādīja ļoti labu sniegumu un spraigā cīņā ar to pašu sesto rezultātu sasniedza finālu. Lai arī dažās dejās finālā Maksims ar Paulu uzrādīja ļoti līdzīgu rezultātu ar Vācijas pāri, tomēr sacensības viņi noslēdza sestajā vietā, kas tāpat ir ļoti apsveicams rezultāts.

Latvija Eiropas kausa finālā pēdējos reizi bija pārstāvēta 2011.gadā, kad Polijā Vjačeslavs Višņakovs ar Terēzi Kižlo ieguva trešo vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.