Menu
 

Aptauja Rīgā. Kā vērtējat finansējuma palielinājumu partijām no valsts budžeta? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un pixabay.com Foto - Liene Ozola un pixabay.com

Valdība pieņēmusi lēmumu no nākamā gada būtiski palielināt partiju finansēšanu no valsts budžeta, proti, papildus līdzšinējiem apmēram 600 tūkstošiem eiro partijas turpmāk saņems vēl piecus miljonus eiro no valsts budžeta naudas. Premjers, komentējot šo valdības lēmumu, kas gan netiek pārāk afišēts, uzsvēris, ka tas mazināšot partiju atkarību no privātiem ziedojumiem.

Atgādinām, ka šāds lēmums pieņemts situācijā, kad valsts vairs tikai daļēji finansēs brīvpusdienas 1.–4. klašu skolēniem, tiek lemts par kompensāciju pensiju piegādēm visiem pensionāriem, nepietiek naudas solītajam algu palielinājumam medicīnas darbiniekiem un netiek pieņemti citi daudziem cilvēkiem svarīgi lēmumi, aizbildinoties ar naudas trūkumu.

Gints, strādā apsardzē

Viņiem vienmēr būs par maz. Vienalga viņi turpinās shēmot, jo pēc laika arī tie pieci miljoni būs par maz. Nekas šajā ziņā nemainīsies.

Jana, auklē bērniņu

Sponsori partijām bija un būs, jo vienmēr būs kāds, kas meklē savu labumu pēc tam.

Alena, pensionāre

Tas ir slikti, jo mazāk paliek mums, pensionāriem, veselībai un citām cilvēkiem ļoti vajadzīgām lietām.

Irina, mājsaimniece

Tas nav labi, jo ir daudz lietu, kur tos miljonus vajadzētu tērēt. Cilvēki nevar aiziet pie ārsta, jo ir garas rindas un dārgi jāmaksā, bet te vairāk nekā astoņas reizes palielina naudu partijām!

Ainārs, elektrotehniķis

Es domāju, ka pareizi būtu partijām pašām sevi finansēt, nevis dot naudu no valsts budžeta, kas ir visu nodokļu maksātāju nauda.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.