Menu
 

Aptauja Ķekavā. Vai Aigara Vītola aizturēšana jums bija pārsteigums? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: LETA un Liene Ozola Foto: LETA un Liene Ozola

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) iepriekš aizturētais Ķevavas novada domes priekšsēdētājas Viktorijas Baires pirmais vietnieks Aigars Vītols (LZS) noraida aizdomas kukuļošanā, taču līdz apstākļu noskaidrošanai atkāpsies no vietnieka amata.

Vītols noraidīja KNAB izteikumus, pārmetumus un iespējamās aizdomas. "Diemžēl man nesaprotamu apstākļu dēļ man ir liegts skaidrot. Varu apstiprināt, ka biju KNAB telpās, savukārt pēc apstākļu noskaidrošanas man bija ļauts doties mājās. Iznākumu gribu zināt pēc iespējas ātrāk, bet tikmēr uzņemšos politisko atbildību un atkāpšos no amata, līdz noskaidrosies apstākļi," viņš atklāja.

Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire norādīja, ka Vītola iesniegumu par amata atstāšanu ir saņēmusi, piebilstot, ka viņa aizturēšana bijis liels pārsteigums, ņemot vērā to, ka domes pārstāvji nedrīkst pieņemt jebkādus lēmumus vienpersoniski. 

Jurijs, pensionārs
Es nezinu, par ko viņu aizturēja un kas par iemeslu deputāta aizturēšanai. No vienas puses, man ir žēl, ka cilvēkam amats ir jāatstāj, jo, kas patiesībā tur notika, mēs nezinām.

 

Līga, sētniece
Jā, man tas bija ļoti liels pārsteigums, bet šobrīd man nav viedokļa par aizturēšanas pamatotību, jo nav ne jausmas par to, kas īsti notika.

 

Biruta, uzkopj apkārtni
Nezinu pat, ko teikt, jo par politiku īpaši neinteresējos, tāpēc arī nevaru atbildēt, vai tas man bija pārsteigums vai ne.

 

Daiga, mājsaimniece
Bija gan pārsteigums, jo viņš mums ļoti palīdzēja mājas renovācijā. Es ceru, ka viss noskaidrosies un beigsies pozitīvi Aigaram Vītolam.

 

Lara, auklē bērniņu
Man šobrīd ir citas rūpes, tāpēc nesekoju tam līdzi.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.