Menu
 

Aptauja Rīgā. Vai plānojat kādas īpašas aktivitātes valsts svētkos? Apriņķis.lv

  • Autors:  Una Griškeviča
Foto - Una Griškeviča un arhīvs Foto - Una Griškeviča un arhīvs

Pēc dažām dienām svinēsim Latvijas valsts 101. dzimšanas dienu, un tai par godu ir sarūpēts daudz dažādu publisko pasākumu – svinīgi koncerti, balles, izstādes, filmu pirmizrādes, militārā parāde, svinīgā Triju Zvaigžņu ordeņa pasniegšanas ceremonija, labāko novadnieku sveikšana un, protams, salūts 11. novembra krastmalā… Taču daudzi šos svētkus labprātāk svin ģimenes lokā, piemēram, sarīkojot svinīgas vakariņas, apciemojot radus vai vienkārši atpūšoties.

Solvita, izbauda siltās dienas

Gribu aizvilkt vīru uz “Menueta” koncertu, jo man ļoti patīk dziedāt! Droši vien izstaigāsim “Staro Rīga” maršrutu un pēc tam ēdīsim vakariņas kopā ar meitu, kura tikko atgriezusies no ārzemēm.

 

Rihards, komponē mūziku

Noteikti kopā ar sievu un meitiņu apciemosim manus vecākus. Svētki ir labs iemesls aizbraukt viņus apraudzīt, jo tieši vecāki ir lielākais balsts meitas pieskatīšanā tad, kad abi ar sievu esam aizņemti darbos.

 

Evija, apmeklē pasākumu

Pirms Lāčplēša dienas noskatījos filmu “Dvēseļu putenis”, bet pēc tam, aizejot mājās, izvilku no plaukta Aleksandra Grīna romānu, jo sapratu, ka gribu to izlasīt. Esmu apņēmusies svētkos grāmatu izlasīt līdz galam.

 

Māris, strādā

Sūri grūti strādāšu, jo Latvijā, kā zināms, algas ir mazas. Tāpēc gan 17., gan 18. novembrī spēlēšu diskotēkas vienā no Vecrīgas klubiem, vismaz radot svētku sajūtu citiem.

 

Ainārs, pastaigājas pa Rīgu

Vēl īsti neesam izdomājuši. Vajadzētu atbraukt uz Rīgu, pastaigāt pa krastmalu, paskatīties “Staro Rīga” objektus, paelpot svaigu gaisu un paskatīties uz citiem cilvēkiem. Droši vien to visu saplānosim 16. vai 17. novembrī.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.