Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai apmeklējat novadā rīkotos pasākumus? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

Pirmssvētku laikā Pierīgas novadi pārsteidz ar plašu notikumu un pasākumu klāstu – tiek iedegtas egles, rīkoti Ziemassvētku tirdziņi. Pasākumi paredzēti gan bērniem, gan ģimenēm. Ir arī speciāli pasākumi, uz kuriem aicināti seniori, tāpat netiek aizmirsts par veciem un vientuļiem cilvēkiem, kuriem ikdienā ir grūtāk nokļūt kaut kur ārpus mājas. Tiek rīkoti arī dažādi labdarības un brīvdabas pasākumi, taču “Rīgas Apriņķa Avīze” vēlējās noskaidrot, cik būtiska šo pasākumu rīkošana ir pašiem novadu iedzīvotājiem.

Solveiga, pirmsskolas skolotāja palīdze

Jā, noteikti apmeklēju, īpaši kultūras pasākumus. Pati dziedu korī, līdz ar to varu teikt, ka arī es iesaistos kultūras dzīves veidošanā. Ļoti gribētos, lai biežāk pie mums notiek teātra izrādes. Kādreiz to bija vairāk, tad gāju vai uz katru.

Pārsla, puķkope

Mana dzīvesvieta pašlaik ir aprūpes centrā “Ropaži”, un mums tur uz vietas notiek daudzi pasākumi, uz tiem arī eju. Rīt, piemēram, mums būs deju kolektīva koncerts.

Reinis, pašnodarbinātais

Šad tad apmeklēju pasākumus. Man īpaši patīk vasarās koncerti brīvā dabā – uz tiem eju labprāt.

Tālivaldis, pensionārs

Tā speciāli mēs ar sieviņu vairs nekur neejam, taču, ja ir koncerts, kurā piedalās mūsu mazmeitiņa, tad to gan garām nelaižam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.