Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Kuru Saulkrastu novada jauno modeli atbalstāt jūs? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un Saulkrastu novada pašvaldība Foto - Liene Ozola un Saulkrastu novada pašvaldība

Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisija ir lēmusi, ka Saulkrastu novadā tiks apvienoti Saulkrastu un Sējas novads, kā arī Limbažu novada Skultes pagasts. Sākotnējais priekšlikums paredzēja novadā apvienot arī Krimuldas novada Lēdurgas pagastu un Limbažu novada Vidrižu pagastu, taču komisijas deputāti ņēma vērā gan vietējo domju, gan iedzīvotāju viedokli.

Sēdē izskanēja arī ideja Saulkrastus apvienot ar Salacgrīvas novadu, taču tā neguva atbalstu un balsošanai netika virzīta. Bez izskatīšanas palika arī doma par Carnikavas, Saulkrastu un Salacgrīvas novada apvienošanu.

Silvija, pensionāre

Sēja, Saulkrasti, Skulte – tas ir loģiskākais variants, jo mums jau šobrīd ir pierasta saistība ar šiem novadiem. Ar Salacgrīvu būt kopā gan es negribētu. Kur atrodas Salacgrīva un kur Saulkrasti?

Edmunds, bezdarbnieks

Laikam labāk būtu kopā ar Ādažiem, jo iedzīvotājiem biežāk sanāk braukt Rīgas virzienā, nevis pretēji – uz Limbažiem.

Inese, pensionēta grāmatvede

Es negribētu būt kopā ar Ādažiem. Viņi sevi nav pierādījuši kā labus saimniekus – viņiem ir lieli kredīti. Bet vispār mēs esam pašvaldība, kurā visu spējam nodrošināt paši, iedzīvotājiem ir visi pakalpojumi. Kāpēc mūs ar kaut ko ir jāapvieno?

Anda, pensionāre

Gandrīz labāk pie Ādažiem, jo tur ir labāka veselības aprūpe. Jau šobrīd, ja ir kādas nopietnākas veselības problēmas, dodamies pie ārsta uz Ādažiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.