Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Vai ierosinājums norakstīt neatgūtos "trekno gadu" parādus jums ir svarīgs? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ilze Ručevska
Foto: pixabay.com un Ilze Ručevska Foto: pixabay.com un Ilze Ručevska

Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks rosina bankām norakstīt neatgūtos "trekno gadu" parādus, kas, viņaprāt, ļautu atgriezties ekonomikas apritē vairāk nekā 10 000 cilvēku, no kuriem daļa ir ēnu ekonomikā vai emigrējuši.

Aiga, bezdarbniece
Personīgi ne man, ne manai ģimenei tas neko nemaina, bet principam kā tādam es piekrītu, turklāt bankas tāpat rēķinās ar to, ka šo naudu atpakaļ neatgūs. 

 

Emīls, strādā radio
Šāds lēmums mani neuztrauktu, pat ja norakstītu šos parādus, jo nejūtu tik lielu saikni ar šo laika periodu kā mani vecāki. Viņi noteikti par šo visu izteiktos daudz asāk.

 

Olita, pavāre
Man tas nav svarīgi, tomēr lēmumu kā tādu es atbalstu, jo man ir draugi, kuriem ir bijušas šādas problēmas. Viņi noteikti atbalstītu šāda lēmuma pieņemšanu.

 

Aleksis, jauniešu hokeja treneris
Mūsu ģimene krīzes momentu ar "burbuli", kas uzsprāga, sajuta ļoti stipri – tā dēļ bankrotēja liels uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi. Bet vai tas palīdzētu šobrīd? Domāju, ka ne, jo gan jau visi parādi ir nomaksāti bankām, jo tās jau negaidīja. Iespējams, šis žests šķiet skaists, taču reāli tas absolūti neko nedos vai arī dos ļoti maz.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.