Menu
 

Aptauja Ropažos. Kā ārkārtas situācija ietekmēs jūsu ikdienu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un publicitātes Foto - Liene Ozola un publicitātes

Saeima piektdien atbalstīja spēkā jau esošo valdības lēmumu, ar kuru līdz Lieldienām Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija Covid-19 vīrusa izplatības Latvijā dēļ.Par lēmumu balsoja 81 deputāts, nevienam nebalsojot pret un neatturoties. Ārkārtējā situācija ir spēkā līdz šī gada 14.aprīlim ar mērķi šajā laikā ierobežot Covid-19 izplatību. Līdz ar tās izsludināšanu noteikta virkne stingru ierobežojošu pasākumu.

Jānis, autovadītājs

Neesmu par to domājis, jo pagaidām ir grūti pateikt. Darbu es nevaru veikt attālināti, tas nozīmē, ka turpināšu izvadāt preci pa visu Latviju, vienīgi piegāde skolām un bērnudārziem varētu tikt pārtraukta.

Sarmīte, mājsaimniece

Domāju, ka nekas nemainīsies, jo uz veikalu vajadzēs iet un iesim, uz pastu vajadzēs iet, arī uz turieni iesim. Mazāk brauksim uz Rīgu, uz lielveikaliem, šos braucienus tagad varētu atlikt.

Ausma, pensionāre

Es domāju, ka man daudz nekas nemainīsies, tāpat vairāk dzīvoju pa māju un tā arī turpināšu. Uz veikalu, protams, ir jāiet, un to vajadzēs darīt. Bijām plānojuši apmeklēt koncertu Ropažos, bet tas ir atcelts – tās arī pagaidām vienīgās izmaiņas.

Natālija, mājsaimniece

Būsim vairāk piesardzīgi, vairāk dzīvosim mājās. Bērni jau vakar tika brīdināti, ka gan skolas nodarbības notiks attālināti, gan arī dejošanas nodarbības notiks caur Skype.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.