Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Ko uzskatāt par būtiskāko krīzes situācijas pārvarēšanai? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

Covid-19 izraisītās krīzes pārvarēšanā atbalstu iedzīvotājiem sniedz gan valsts institūcijas, gan pašvaldības. Tie var būt gan darba devēji, kuri turpina darbiniekiem izmaksāt algu arī samazināta darba apjoma apstākļos, tie var būt arī ģimenes locekļi, kuri palīdz ar pacietību un izpratni. Lielu atbalstu cits citam var sniegt arī savstarpēji nepazīstami līdzcilvēki. Katram ir nepieciešama atšķirīga palīdzība un citāds atbalsts.

Rita, pensionāre

Šobrīd galvenais ir saglabāt veselību, un to var izdarīt, apbruņojoties ar pacietību un možu garu. Ir jāspēj izturēt šo grūto laiku, un tas prasa arī morālu noturību.

Ilze, veikala vadītāja

Pašlaik mazie pārtikas veikali neizjūt pircēju trūkumu, tieši otrādi – uz Saulkrastiem ir pārcēlušies cilvēki no Rīgas, un apkurināmās vasarnīcas ir pilnas ar cilvēkiem, kuriem pārtika ir nepieciešama.

Ludmila, pensionāre

Svarīgākais ir, lai cilvēki ievērotu visus noteikumus. Mēs esam riska grupā, tāpēc ļoti uzmanāmies. Būtiski, lai cilvēki, kas ir atgriezušies no ārzemēs, apzinīgi ievērotu pašizolāciju.

Viktors, pensionārs

Pats galvenais ir ekonomiskā stabilitāte, lai cilvēkiem būtu iztika un ienākumi. Mani baida tie cilvēki, kuri bez darba un līdzekļiem atgriežas no ārzemēm. Kas notiks ar viņiem?

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.