Menu
 

Aptauja Inčukalnā. Vai turpināt ievērot piesardzības pasākumus sabiedriskajā transportā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un pexels.com Foto - Liene Ozola un pexels.com

No 1. jūlija sabiedriskajā transportā vairs nav obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs. Tā lietošanai ir ieteikuma raksturs – it īpaši personām, kurām ir elpceļu slimības pazīmes (iesnas, klepus). Savukārt personām, kuras iebraukušas no ārvalstīm ar augstu saslimstību ar Covid-19, dodoties uz dzīvesvietu pašizolācijā, izmantojot sabiedrisko transportu, mutes un deguna aizsegs ir jālieto.

Līvija, pensionāre

Es cenšos braukt pēc iespējas retāk, bet, ja iznāk braukt, tad skatos, lai uz sēdeklīša es būtu viena pati. Protams, ka piesardzības pasākumi ir jāievēro, un mēs to darām. Pat tad, kad bērni atbrauc ciemos, tad mēs tiekamies tikai pa gabaliņu.

Nataļja, mājsaimniece

Cenšos viena sēdēt. Arī maska man vienmēr ir līdzi, un vajadzības gadījumā varu to lietot. Karstā laikā to nedaru, toties rūpīgi rokas dezinficēju ar mitrajām salvetēm, īpaši pēc izkāpšanas no transporta.

Edīte, pensionāre

Cenšos distanci ievērot. Masku gan vairs nelietoju, toties rokas obligāti nomazgāju pēc atnākšanas mājās. Tas ir pirmais darbs, ko izdaru.

Tatjana, invalīde

Noteikti ievēroju distanci, un maska man arī vienmēr ir līdzi. Es gan skatos, ka pārsvarā cilvēki to nelieto. Tāpat man vienmēr līdzi ir dezinfekcijas līdzeklis, kuru lietoju pēc vajadzības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.