Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Vai šovasar jau esat devušies kādā ekskursijā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ilze Ručevska
Foto - Ilze Ručevska un arhīvs Foto - Ilze Ručevska un arhīvs

Covid-19 pandēmija izraisījusi krīzi daudzās nozarēs, tajā skaitā tūrisma jomā, ierobežojot atpūtas iespējas. Laikā, kad iedzīvotājiem iesaka nedoties ceļojumos ārpus Latvijas robežām, daudzi izvēlas vasaras skaistās dienas baudīt kādā kempingā vai viesu namā tepat mūsu valstī. Daudziem par lielu izbrīnu, publiskajā telpā klajā nākusi ziņa, ka daudzi viesu nami Latvijā pacēluši cenas divkārt un pat trīskārt.

Sarmīte, žurnāliste

Esmu devusies izbraukumos, bet neesmu apmetusies ne kempingā, ne viesu namā, tāpēc par cenām nezināšu. Uzskatu, ka nav īsti pareizi palielināt cenas. Cilvēki šajā laikā izvēlas vairāk apceļot tieši Latviju, tāpēc vajadzētu būt priecīgiem par to un atstāt cenas tādas, kādas tās bijušas līdz šim.

Marta, pavāre

Ir paredzēts doties uz kempingu Ventspilī, un, cik esmu dzirdējusi no draugiem, cenas ir paceltas. Ja iepriekš telts vieta maksāja 3–4 eiro no cilvēka, tagad tie jau ir 7 eiro, kas man liekas tiešām daudz.

Paula, skolniece

Nav sanācis apmesties kādā viesu mājā, tāpēc par cenām nezinu.

Aleksandrs, policists (nevēlējās fotografēties)

Šovasar vēl neesmu bijis ekskursijās, bet par cenu pacelšanu esmu dzirdējis. Nezinu, vai šā brīža situācijā būtu pareizi celt cenas, zinot, ka viesu namus un kempingus lielākoties izmantos tikai Latvijas iedzīvotāji, jo tūristu plūsma no citām valstīm ir ierobežota.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.