Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai paspējāt izbaudīt silto un ilgo rudeni? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Lai gan kopumā sinoptiķu prognozes liecina, ka oktobra vidējā gaisa temperatūra būs augstāka, virs normas, šonedēļ laiks kļūs vēsāks un palaikam līs. Brīžiem gaidāms lietus un migla, bet vēl nesnigs. Drēgnākajās dienās maksimālā gaisa temperatūra būs +7…+12 grādi, un, debesīm skaidrojoties, dažās naktīs vietām gaidāma salna. Trešdien un ceturtdien iespējams brāzmains austrumu, ziemeļaustrumu vējš, bet lielākoties šonedēļ pūtīs lēns vējš.

JĀNIS, sētnieks
Mani priecē siltais laiks rudenī, jo māja nav jākurina. Tā krietni tiek ietaupīti līdzekļi. Ja ilgi turas silts laiks, var arī doties uz mežu sēņot un ogot – gan veidot krājumus ziemai, gan arī kaut ko papildus nopelnīt, tās pārdodot.

MĀRIS, bārmenis
Mani apmierina jebkādi laikapstākļi. Ir labi, tā kā ir. Māte daba ir nekontrolējama, un mēs tur neko nevaram ietekmēt.

SERGEJS, santehniķis
Ja nelīst lietus, biežāk varu braukt makšķerēt, lai gan veiksmīgam lomam kādreiz labāk ir pat vēsāks laiks. Bet ziemu gan es gaidu – tādu kārtīgu, ar sniegu.

Ingrīda, pārdevēja
Man ļoti patīk ilgais un siltais rudens, jo tā Ziemassvētki pienāks nemanot. Man ļoti nepatīk kailsals un vējš. Šobrīd es baudu to, ka man siltumnīcā vēl ražo gurķi un tomāti. Tas ir lieliski.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.