Menu
 

Aptauja Ropažos. Kā vērtējat ārkārtējās situācijas ieviešanu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: pixabay.com un Liene Ozola Foto: pixabay.com un Liene Ozola

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, Latvijā no pirmdienas vismaz uz mēnesi ir atjaunota ārkārtējā situācija un ieviesti plaši ierobežojumi. Ārkārtējās situācijas laikā būs atcelti un aizliegti visi publiskie pasākumi klātienē, visi sporta pasākumi, brīvdienās tiks ierobežots tirdzniecības centru darbs, proti, strādās tikai pārtikas preču veikali, aptiekas, veterinārās aptiekas, dzīvnieku barības veikali, grāmatnīcas, preses tirdzniecības vietas, optikas veikali, higiēnas un saimniecības preču veikali, telekomunikāciju preču pakalpojumu vietas. Tirdzniecības vietās būs jānodrošina desmit kvadrātmetri uz vienu apmeklētāju un jāvalkā sejas aizsargmaska. Ieviesti arī citi ierobežojumi.

MĀRĪTE, pensionāre
Pie mums ārpus Rīgas visu laiku bija miers, bet tagad tā slimība ir arī pie mums. Traki! Pareizi, ka ir ārkārtas situācija, jo bez tā nekas nebūs.

 

ANDREJS, celtnieks
Ja taisa visu ciet, tad arī vajag visu, nevis izlases kārtībā. Tad visi divas nedēļas sēžam mājās, citādi tie pasākumi nav efektīvi.

 

SINTIJA, mājkalpotāja
Dzīvojam ārpus Rīgas, un te slimību nejūt, tāpēc uzskatu, ka pie mums ierobežojumi nav nepieciešami.

 

ZAIGA, pensionāre
Slimības ierobežošanai tas būs efektīvi, bet ekonomikas ziņā tas var sagādāt lielas grūtības, jo ir daudz cilvēku, kuri nevar strādāt attālināti, un viņiem tie būs zaudējumi.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.