Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Kā jums visvairāk pietrūkst ārkārtējās situācijas laikā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

Saeima šonedēļ atbalstīja valdības lēmumu izsludināt visā valstī ārkārtējo situāciju saistībā ar Covid-19 straujo izplatīšanos un veselības nozares pārslodzes risku. Lēmums paredz, ka ārkārtējā situācija ir spēkā līdz šā gada 6. decembrim. Ārkārtējās situācijas laikā noteikta virkne ierobežojumu. Valdības vadītājs Krišjānis Kariņš, uzrunājot deputātus, atzina, ka Covid-19 pandēmija pasaulē turpina savu uzvaras gājienu un pret vīrusu aizvien nav nedz zāļu, nedz vakcīnas. Valdība, izsludinot ārkārtējo situāciju, cer pārraut vīrusa izplatības ķēdi Latvijā.

Skaidrīte, pensionāre

Man pietrūkst lielākas pensijas, lai varētu vairāk domāt par veselības stiprināšanu – pirkt vairāk zaļumu, vitamīnu, nepieciešamos medikamentus.

Līga, pārdevēja

Nav drošības un skaidrības par nākotni, kas būs tālāk. Bet šobrīd visvairāk pietrūkst brīvas paciemošanās pie radiem un bērniem.

Oļegs, drošības eksperts

Šobrīd esmu bezdarbnieks, drīz var beigties pabalsts, tāpēc man var pietrūkt naudas. Viss pārējais man ir labi, jo mani neinteresē ne lieli burziņi, ne citi pasākumi.

Aldis, skolotājs, pašnodarbinātais

Man ir apdraudēta iespēja nomaksāt nekustamā īpašuma nodokli, jo uz manas zemes atrodas kafejnīca – ja tā nestrādā, tad arī man nav ienākumu. Vīruss nav tāda problēma, lai visu dzīvi apstādinātu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.