Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai priecājaties par atnākušo ziemu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: pixabay.com un Liene Ozola Foto: pixabay.com un Liene Ozola

Šodien Latvijā gaidāms ilgstošs sniegputenis, kas turpināsies līdz trešdienai, pēc tam krasi pazemināsies gaisa temperatūra, prognozē sinoptiķi. Otrdien un trešdien gaidāma nepārtraukta snigšana mazā līdz mērenā intensitātē aptuveni 30 stundu garumā, otrdien arī puteņos, jo dienvidu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 16 metriem sekundē. Vēja ietekmē sniega segas biezums būs nevienmērīgs; vidējais sniega dziļums galvaspilsētā nedēļas vidū gaidāms ap 15 centimetŗu – lielākais kopš 2019. gada pirmā ceturkšņa. Savukārt gaisa temperatūra piektdien galvaspilsētā var sasniegt zemāko atzīmi kopš 2018. gada 28. februāra, kad pilsētas centrā sals pastiprinājās līdz –18,4 grādiem. Visticamāk, aukstums būs īslaicīgs, jo nedēļas beigās prognozēta siltāka gaisa ieplūšana no rietumiem.

IRINA, pensionāre
Ļoti priecājos, viss ir tik skaisti apkārt. Uzreiz jūt svaigu gaisu, daudz vieglāk ir elpot. Pārslas varbūt varēja būt lielākas, bet priecājos, ka beidzies slapjdraņķis.

 

BROŅISLAVS, santehniķis
Ļoti patīk. Lai gan sniegs ir jātīra, esmu pie tā pieradis. Priecē, ka viss apkārt ir tīrs, svaigs, balts. Un bērniem arī par sniegu liels prieks.

 

LENVIJA, strādājoša pensionāre
Vispār, jā, jo cik var dubļus ciest! Sniega tīrīšanu uztveru vairāk kā tādu fizkultūru svaigā gaisā.

 

JĀNIS, iekārtu mazgātājs
Man, godīgi sakot, ir vienalga. Tāds laiks gan sen nav bijis, tas gan jāatzīst.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.