Menu
 

Aptauja Rīgā. Kā vērtējat VIP personu vakcināciju? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto – arhīvs un Liene Ozola Foto – arhīvs un Liene Ozola

Sabiedrībā pēdējo dienu laikā plaši tiek apspriests jautājums, vai valsts augstākajām amatpersonām pienākas vakcīna pret Covid-19 ārpus kārtas. Viedokļi ir visdažādākie. Piemēram, publicists Lato Lapsa raksta: "Es domāju, ka pat visnaivākajiem šīs valsts iedzīvotājiem pēc aizvadītās nedēļas notikumiem ar "valstiskajai nepārtrauktībai" svarīgāko cilvēku vakcinēšanu vajadzētu būt izgaisušām vēl atlikušajām ilūzijām par Latvijas valsti un tās varu pašreizējā formā. Šie ļaudis visi kā viens ir maksimāli pārliecinoši pierādījuši, ka uz "Titānika" viņi pirmie mestos uz glābšanas laivām, izšķaidot pa labi un pa kreisi večukus, sievietes un mazus bērnus." Savukārt citi aizstāv vadošo amatpersonu vakcināciju kā labo piemēru un nepieciešamību.

SERGEJS, sētnieks
Valsts darbinieki, kas atbildīgi par valsti, nedrīkst slimot. Viņiem ir pienākums potēties, citādi mums būs jāvēl jauna valdība. Pēc tam gan tūlīt ir jāvakcinē tie, kas ir visvairāk apdraudēti.

 

KRISTĪNE, pārdevēja
Man ir vienalga. Es neesmu pārliecināta, vai viņi tika pa īstam vakcinēti, jo bildes tiek rādītas dažādas.

 

ŅINA, apkopēja
Viņiem ir jāvakcinējas, lai rādītu piemēru, lai mēs pārējie būtu droši, ka vakcīna ir derīga un nekaitē veselībai.

 

ALOIZS, pensionārs
Jāvakcinējas ir tiem cilvēkiem, kam ir daudz jākontaktējas. Bet tādiem kā man, kas tikai uz veikalu aiziet, tas nebūtu obligāti.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.