Menu
 

Aptauja Rīgā. Kā jums visvairāk pietrūkst pandēmijas laikā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - pixabay.com un Liene Ozola Foto - pixabay.com un Liene Ozola

Šonedēļ aprit gads, kopš Pasaules Veselības organizācija izplatīja paziņojumu, ka jaunā koronavīrusa SARS-CoV-2 izplatība sasniegusi globālās pandēmijas līmeni. Pērn 11. martā Pasaules Veselības organizācijas vadītājs paziņoja, ka tālāku vīrusa izplatību var apturēt valstu operatīva rīcība. Šobrīd pasaulē ir konstatēti 117 miljoni inficēšanās gadījumu. Covid-19 sērga ir prasījusi 2,59 miljonu cilvēku dzīvības. Skaitliski visvairāk skartās valstis ir Amerikas Savienotās Valstis, Indija, Brazīlija, Krievija. Latvijā līdz šim konstatēti vairāk nekā 90 000 gadījumu. Līdz šai nedēļai slimība ir izraisījusi 1695 cilvēku nāvi. Covid-19 dēļ jau kopš novembra Latvijā ir izsludināta ārkārtējā situācija.

JŪLIJA, bankas darbiniece
Visvairāk šajā laikā pietrūkst iespējas ceļot. Ļoti pietrūkst arī iespējas ciemoties pie draugiem, satikties ar cilvēkiem.

 

JĀNIS, mērnieks
Bērni uz skolu netiek, un tas ir visbriesmīgākais. Darbā man problēmu nav, tāpat braucu uz objektiem, satiekos ar cilvēkiem, bet bērniem ir ļoti grūti.

 

INESE, pārdevēja
Es visvairāk vēlos, lai tas viss ātrāk beigtos, lai mēs visi būtu sekmīgi savakcinēti un atgrieztos iepriekšējā dzīves ritmā.

 

DENISS, strādā kafejnīcā
Man pietrūkst iespējas aiziet kaut kur izklaidēties, pasēdēt kafejnīcā, bārā. Protams, var paņemt ēdienu līdzi, bet tas tomēr nav tas.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.