Menu
 

Aptauja Ķekavā. Vai atbalstāt 200 eiro pabalsta piešķiršanu visiem pensionāriem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un pexels.com Foto - Liene Ozola un pexels.com

Lai gan sākotnēji, lemjot par vienreizējā pabalsta 200 eiro apmērā izmaksu pensionāriem, valdības pārstāvji diskutēja par nepieciešamību noteikt slieksni tā saņemšanai, Saeima ir apstiprinājusi vienreizēja pabalsta 200 eiro apmērā izmaksu pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti neatkarīgi no viņu ienākumiem. Pabalsts paredzēts, lai mazinātu Covid-19 izplatības radīto negatīvo ietekmi un spriedzi. Pabalstu 200 eiro apmērā saņems Latvijā deklarētas personas, kuras no 2021. gada 1. marta līdz ārkārtējās situācijas beigām saņem vecuma pensiju, invaliditātes pensiju, apgādnieka zaudējuma pensiju, atlīdzību par apgādnieka zaudējumu, atlīdzību par darbspēju zaudējumu, valsts sociālā nodrošinājuma pabalstu.

Valērijs, pensionārs

Protams, ka jā! Ja dod naudu, tad ir jāņem. Tas, ka pabalstu saņems arī lielo pensiju saņēmēji, ir divējādi vērtējams, taču, domāju, ka savi tēriņi ir visiem.

Jevgeņijs, pensionārs

Protams, ka nē! Ja man ir 300 eiro, bet kādam citam 10 000 eiro pensija, tad visiem nevajag dot. Lielajiem laikam par maz, ja vajag vēl.

Māris, jūrnieks

Man vecāki ir pensionāri, tā ka labi, ka viņiem būs naudiņa.

Veronika, pensionāre

Tas ir pareizi. Visi ir strādājuši, un visi pensiju ir nopelnījuši, un pabalsts pienākas visiem.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.