Menu
 

Aptauja Ogrē. Kā mēs šajā sarežģītajā laikā varam cits citam palīdzēt? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto – pixabay.com un publicitātes Foto – pixabay.com un publicitātes

Kopš vīrusa uzliesmojuma un ārkārtējās situācijas izsludināšanas valstī pieaugusi arī cilvēku emocionālā spriedze. Psihologi secina, ka katrā sociālajā grupā patlaban ir savas problēmas, kas saistītas ar bailēm, vientulību, darba iespējām, nesapratni vai dusmām par notiekošo un tamlīdzīgām sajūtām.

Juta KRAVALE
Vislielākā palīdzība ir netaisīt lielu negativitāti par visu. Negatīvisms ir ļoti liels mīnuss. Finansiālā situācija cilvēkiem varētu būt sarežģīta, tur palīdzēt varbūt ir grūtāk, bet emocionāli mēs spējam kopīgi netaisīt negativitāti.

 

Jāzeps ZENKĒVIČS
Neko tur nevar palīdzēt! Viss grīstē vien iet... Nopērc limonādi vai kaut ko ēdamu, uzēd, galva džinkst kā traka, jo pārtikā ir visāda ķīmija klāt, lai tā manta ilgāk stāvētu un nebojātos. Kur var labu pārtiku nopirkt, kas to lai zina...

 

Ingus BARTS
Cilvēkiem jābūt kā cilvēkiem! Satiku paziņu. Viņš stāsta, ka nav darba, ir grūti, tā un tā... Aizgājām uz veikalu, nopirku viņam produktus, ko uzēst. Ko mēs, vienkāršie mirstīgie, varam izdarīt? Kā varam, tā viens otram izpalīdzam.

 

Patricilla
Manuprāt, šis laiks nav sarežģīts. Viss ir vienkārši: esam cilvēki, turpinām mīlēt, noņemam maskas – gan īstās, gan iedomātās –, viens otram uzsmaidām un dzīvojam tālāk! Laiks ir tāds, kāds ir. Galvenais – ko mēs katrs ar to darām...

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.