Menu
 

Aptauja Stopiņos. Vai jūs pārsteidza satiksmes autobuss mājas pagalmā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un Stopiņu novada pašvaldības policija Foto - Liene Ozola un Stopiņu novada pašvaldības policija

Trešdienas rītā Stopiņu novada pašvaldības policijas darbiniekiem, patrulējot Ulbrokā, pavēries negaidīts skats: pretī braucošs “Rīgas satiksmes” autobuss lielā ātrumā veica strauju manevru un iebrauca kāda daudzdzīvokļu nama pagalmā. Policisti nekavējoties devās noskaidrot notikušā apstākļus, taču autobusa vadītājs, strauji apturējis satiksmes autobusu un ieslēdzis avārijas gaismas signālus, izkāpa no autobusa un pats devās pie policijas darbiniekiem, kuriem paskaidroja, ka autobusam notikusi tehniska problēma – atteikušās strādāt darba bremzes –, kā rezultātā viņš nav spējis savaldīt autobusu. Tikai ar rokas bremzi izdevies autobusu apturēt un novērst iespējamu avāriju.

Anita, pensionāre

Es tieši tajā laikā biju pastaigā ar suni un nobrīnījos, ko tas autobuss mūsu pagalmā dara. Domāju, ka avārija notikusi. Autobuss pagalmā bija diezgan ilgu laiku.

Ilmārs, strādā “Rīgas satiksmē”

Redzēju autobusu pa logu un sākumā nodomāju, ka tas bijis vienkārši neveiksmīgs manevrs – ka vadītājs aizbraucis garām pieturai un viņam bija nepieciešams apgriezties.

Viktorija, pirmskolas pedagoģe

Es par to uzzināju no ziņām un nobrīnījos, ka kaut kas tāds ir noticis mūsu pagalmā.

Jurijs, santehniķis

Redzēju informāciju sociālajos tīklos. Mani izbrīnīja, kā tas autobuss starp mašīnām varēja iebraukt un nobremzēt.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.