Menu
 

Aptauja Rīgā. Vai plānojat tuvākajās dienās iepirkties klātienē? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - LETA un Liene Ozola Foto - LETA un Liene Ozola

Pirmajās dienās pēc daudzu mazo veikalu atvēršanas, kas pirms tam bija slēgti klātienes apmeklējumam, pie veikaliem veidojās garas rindas. Cilvēki stāvēja  rindās gan pie jaunu, gan lietotu apģērbu veikaliem. Piemēram, pamatīgas rindas bija izveidojušās pie veikaliem “Humana”. Dažviet rindā stāvēja pat vairāki desmiti cilvēku. Rindās pie veikaliem stāvēja dažādu vecumu iedzīvotāji, tostarp vecāki ļaudis un ģimenes ar bērniem. Īpaši garas rindas veidojās arī pie mēbeļu un mājsaimniecības preču veikala “IKEA”, un, kā novēroja “Rīgas Apriņķa Avīze”, pēcpusdienā pircēju pieplūduma dēļ piepildītas bija citkārt brīvi pieejamās autostāvvietas.

Normunds, policists

Es vēl neesmu bijis nevienā veikalā. Ja kaut ko īpaši vajadzēs, tad gan došos iepirkties. Sievietēm varbūt vairāk patīk tā vienkārši aiziet uz veikalu apskatīties, bet es pēc tā nejūtu īpašu vajadzību.

Mihails, pensionārs

Es uz veikaliem neeju. Sieva vēl prāto, vai ir atvērti tie veikali, uz kuriem viņa ieplānojusi doties, bet mana vēlēšanās ir, lai viss pēc iespējas tiktu atvērts apmeklētājiem, jo tad būs kaut kā priecīgāk.

Baiba, medicīnas darbiniece

Nē, es iepērkos internetā. Šobrīd gan mums ir liela problēma, jo esam iepirkuši daudz ko tādu, kas neder, un tagad domājam, kā to varētu atdot atpakaļ vai pārdot.

Ināra, pensionāre

Neko tādu man nevajag, lai tagad stāvētu rindās. Pandēmijas laiks mani ir pieradinājis pie taupības, un tagad saprotu, ka pat visas iepriekš nopirktās drēbes nav iespējams novalkāt. Sadzīves ķīmiju arī nelietoju, līdz ar to arī tā nav nepieciešama, bet visu vajadzīgo tāpat varēja iegādāties arī pirms daudzo veikalu atvēršanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.