Menu
 

Aptauja Ogrē. Kas jūs pēdējā laikā visvairāk iepriecinājis? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Pavasaris ir laiks, kad, gluži tāpat kā dabā, mostas arī cilvēku prieks un enerģija. Kādam to sagādā saulīte un iespēja klausīties putnu dziesmās. Vēl kādam prieku sagādā iespēja ēst pirmos zaļumus un dzert svaigi tecinātu bērzu sulu. Citam prieku sagādā piemājas dārzā uzplaucis ziediņš vai iespēja izkustēties svaigā gaisā.

Jāpiebilst, ka speciālisti jau sen uzsver – sports un izkustēšanās ir svarīgāki garīgajai veselībai un laimes sajūtai nekā nopelnītās naudas daudzums un svarīgs ekonomiskais statuss. Respektīvi – taisnība ir senajam teicienam, ka laime nav naudā.

Gita

Mani visvairāk iepriecina abi mani bērni – Gatis un Gabriela. Šajā grūtajā laikā mani uzmundrina viņu dzīvesprieks un neizsīkstošā enerģija.

Artūrs

Mani priecē Ogres pilsētvides patīkamās pārmaiņas. Tagad ir, kur aiziet pastaigāties, un ir arī, ko redzēt. Patīk tas, ka Ogrē ierīko rotaļlaukumus bērniem.

Zane

Mani ļoti iepriecina pavasara atnākšana – tas, ka viss sāk plaukt un zaļot, dobēs jau zied puķes. Dienas kļūst garākas, vairāk spīd saule – nenopriecāties!

Dainuvīte

Es priecājos par handbola kluba “Ogre” pēdējā laika lielisko sniegumu. Protams, arī par pavasara iestāšanos – laiks ir saulains, skan putnu dziesmas.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.