Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Ko sagaidāt no jaunās vietvaras? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto – arhīvs un Liene Ozola Foto – arhīvs un Liene Ozola

Sakārtosim ceļus, attīstīsim novada infrastruktūru, rūpēsimies par bērniem un senioriem, veltīsim pūles mūsdienīgas izglītības sistēmas izveidei – šādi un līdzīgi solījumi šobrīd ir lasāmi vai katrā partiju priekšvēlēšanu programmā. Loģiski, jo tas arī ir galvenais, ar ko jaunievēlētajiem novada domju deputātiem būs jānodarbojas nākamajos gados. Taču – vai tas ir tas, ko no novada vadības sagaida vēlētāji?

DAINA, tirdzniecības pārstāve
Solījumi uz mani neiedarbojas. Es tomēr kandidātus vērtēju pēc darbiem. Bet sagaidītu es no jaunajiem deputātiem to, lai viņi pārtrauc kovidu, jo šobrīd man visas domas ap to vien grozās. Lai kā uz burvja mājiena tas pazustu!

 

VERONIKA, pensionāre
Ai, es vairs neko neceru sagaidīt! Viens un tas pats notiek jau gadiem. Lai gan cilvēki novada vadībā mainās, pie mums notiek viens un tas pats.

 

IEVA, pensionāre
Es bieži staigāju pa mežu un redzu, cik tas tomēr ir piegružots, tāpēc mana vēlme ir sakārtotāka atkritumu saimniecība – gan šķiroto atkritumu konteineru pieejamība, gan arī iespēja nodot lielgabarīta atkritumus noteiktos laikos pie iedzīvotāju mājām, jo ne visi tos var aizvest prom ar savu automašīnu.

 

VIKTORS, pensionārs
Ne visiem Saulkrastu iedzīvotājiem ir centrālā apkure, tāpēc ir svarīgi, lai novadā būtu pieejama pirts. Agrāk tā bija, bet tagad nākas braukt uz Carnikavu, kur atrodas tuvākā publiskā pirts.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.