Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Kā vērtējat ieceri atļaut bez ierobežojumiem ceļot vakcinētiem tūristiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto – arhīvs un Liene Ozola Foto – arhīvs un Liene Ozola

Valdība plāno atcelt ceļošanas ierobežojumus pret Covid-19 vakcinētajiem un pārslimojušajiem, paredzot, ka pret Covid-19 vakcinētie vai testētie, kā arī šo slimību pārslimojušie varētu ceļot bez ierobežojumiem, proti, šīm personām nebūs nepieciešams lidostā veikt Covid-19 testu, pēc atgriešanās no ārzemēm nebūs jāievēro pašizolācija, atskaitot gadījumus, kad persona atgriezīsies no valsts ar augstu Covid-19 saslimstības rādītāju, piemēram, Indijas. Tas nozīmē, ka ar valdības lēmumu pret Covid-19 vakcinētas un šo slimību pārslimojušas personas varētu ceļot bez šķēršļiem, kā tas bija pirms Covid-19 pandēmijas.

ANTOŅINA, pensionāre
Protams, ka šie cilvēki var ceļot, jo viņi nav bīstami apkārtējiem. Es pati arī esmu vakcinējusies, bet nekur ceļot gan negrasos.

 

VITĀLIJS, ekspeditors
Es vispār uzskatu, ka ierobežojumi ir pārspīlēti, jo kovids ir tāda pati slimība kā citas, piemēram, gripa.

 

INĀRA, aprūpētāja
Es zinu cilvēkus, kas saslima arī pēc vakcinācijas, bet cilvēkiem ir jāatļauj ceļot. Ar ierobežojumiem neko nevar panākt, jo es pati aprūpēju Covid-19 slimniekus, bet man slimība nav pielipusi.

 

ILONA, dizainere
Pareizi, jo citādi cilvēkiem vairs dzīves nav, cilvēki ir noguruši. Es pati pārslimoju decembrī, bet jau vairāk nekā gadu neesmu satikusi bērnus, kas dzīvo ārzemēs.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.