Menu
 

Aptauja Inčukalnā. Kā izbaudāt vasaru? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - pixabay.com un Liene Ozola Foto - pixabay.com un Liene Ozola

Jūlijs ierasti ir atvaļinājumu laiks, un šogad sinoptiķi sola jūlijā siltāku laiku, nekā ierasts. Covid-19 pandēmija gan ir ieviesusi izmaiņas cilvēku ieradumos, proti, mazāk atvaļinājumu laiku iedzīvotāji izvēlas pavadīt ārpus mūsu valsts, bet gan mēģina saplānot atvaļinājumu, izmantojot vietējo tūrisma piedāvājumu. Tas gan jau ir radījis cenu pieaugumu ārpus galvaspilsētas pieejamajās naktsmītnēs, īpaši piejūras novados. "Rīgas Apriņķa Avīzes" aptaujātie cilvēki apgalvoja, ka dažviet naktsmītņu cena, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, ir pieaugusi pat dubulti, tāpēc cilvēki vairāk izvēlas vasaras laiku pavadīt, izmantojot vietējo novadu izveidotās atpūtas vietas.

LAIMA, vilciena konduktore
Man nupat atvaļinājums jau beidzies, un par sevi varu teikt, ka izdevās vasaru izbaudīt, jo es priecājos par silto laiku. Biju aizbraukusi arī makšķerēt.

 

VIJA, domes darbiniece
Mums tepat, Vangažos, ir izveidots āra trenažieris, un to mēs ļoti aktīvi katru dienu lietojam. Arī savu vīru katru rītu dzenu veikt fiziskas aktivitātes, tā ka var teikt, ka vasara mums ir aizpildīta ar fiziskām nodarbēm.

 

MARIJA, bijusī bibliotekāre
Vasarā mēģinu nezaudēt fizisko formu, katru dienu braucu ar velosipēdu. Divas reizes jau esmu bijusi mežā sēnēs, salasīju gailenes. Tāpat katru dienu peldos, soļoju.

 

JĀNIS, celtnieks
Atpūšos kā jau vasarā, braucot uz Jūrmalu un priecājoties par silto un saulaino laiku.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.