Menu
 

Aptauja Ogrē. Kāda, jūsuprāt, ir ilga un darbīga mūža recepte? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto – Ritvars Raits un pixabay.com Foto – Ritvars Raits un pixabay.com

Ilgi dzīvot un spēt pilnvērtīgi darboties līdz sirmam vecumam – šī doma allaž ir nodarbinājusi cilvēku prātus. Bijuši gan mūžīgās jaunības eliksīra meklējumi, gan padomu meklēšana vientuļnieku dzīves gudrībās, gan mēģinot ar fizisku vingrinājumu un veselīga dzīvesveida palīdzību paildzināt sev nolikto dzīves laiku un kvalitāti. Savukārt sastaptie Ogres iedzīvotāji uzskata, ka to var panākt arī ar labu garastāvokli, labu cilvēku kompāniju un veselīgu miegu.

Gunta Raciņa:

Katram cilvēkam jācenšas būt dzīvespriecīgam un darbīgam. Mums pašiem jārūpējas par savu mentālo un fizisko veselību, pēc iespējas vairāk laika jāpavada svaigā gaisā un jābūt aktīviem.

Igors Siliņš:

Cilvēkam ir jābūt aktīvam dzīvesveidam. Tas noteikti dos dzīvesprieku un vajadzīgo enerģiju. Vēl mums jācenšas vienmēr būt labā garastāvoklī.

Margita Siliņa:

Tā kā es esmu medicīnas darbinieks, tad nosaukšu, kas veido veselīgu dzīvesveidu: fiziskās aktivitātes, veselīgs uzturs un pietiekami daudz atpūtas miegā. Tas viss jāievēro katru dienu.

Agris:

Ļoti labs jautājums! Domāju, ka svarīgi ir, lai būtu skaidrs mērķis un pareizie cilvēki mums apkārt. Ja tas būs, viss pārējais atnāks un radīsies pats.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.