Menu
 

Aptauja Stopiņos. Vai sekojat līdzi Tokijā notiekošajām olimpiskajām spēlēm? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un pixabay.com Foto - Liene Ozola un pixabay.com

XXXII vasaras olimpiskajās spēlēs, kas no šā gada 23. jūlija līdz 8. augustam norisinās Japānas galvaspilsētā Tokijā, no Latvijas komandas piedalās 33 sportisti 14 sporta veidos: 3x3 basketbolā, cīņā, džudo, jātnieku sportā, karatē, modernajā pieccīņā, peldēšanā, pludmales volejbolā, riteņbraukšanā (šoseja un BMX), smaiļošanā, svarcelšanā, šaušanā, tenisā un vieglatlētikā.

Komandas vidējais vecums ir 28 gadi. Latvijas olimpiskajā komandā 24 atlētiem šīs ir  pirmās olimpiskās spēles, savukārt cīkstonei Anastasijai Grigorjevai, svarcēlājam Artūram Plēsniekam un pludmales volejbolistam Mārtiņam Pļaviņam – trešās.

Vitālijs, celtnieks:

Jā, skatos un sekoju līdzi  īpaši Latvijas komandas sportistu startiem. Vislielākās cerības es lieku uz pludmales volejbolistu sniegumu.

Jānis, krāvējs:

Nē, neskatos sporta pārraides no olimpiskajām spēlēm, jo šobrīd tam pilnīgi neatliek laika. Ir jāstrādā.

Īrisa, grāmatvede:

Jā, skatos norises olimpiādē. Uzskatu, ka mūsējie ir labi startējuši līdz šim, īpaši vēlos uzteikt riteņbraucēju sniegumu, taču vienmēr jau gribas, lai būtu vēl labāk.

Mareks, būvnieks:

Nē, īsti nav sanācis laika. Kādreiz es pats sportoju, bet šobrīd neatliek laika skatīties olimpiskās spēles un sekot līdzi tur notiekošajam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.