Menu
 

Aptauja Ogrē. Kā vajadzētu sargāt Latvijas robežas no migrantiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Publicitātes foto Publicitātes foto

Līdz svētdienas pusnaktij robežsardze aizturēja un atpakaļ uz Baltkrieviju aizsūtīja 395 pārkāpējus, kas mēģināja nelegāli šķērsot Latvijas un Baltkrievijas robežu. Identificētas vēl vairākas migrantu grupas, kas vēlas iekļūt Latvijā; notiek darbs, lai arī šīs personas atgrieztu Baltkrievijā. Šogad aizturēti jau 353 valsts robežu nelikumīgi šķērsojuši trešo valstu pilsoņi. Lielākā daļa aizturēto nogādāti patvēruma meklētāju izmitināšanas centrā "Mucenieki", jo pieprasījuši patvērumu Latvijā.

Vitālijs
Manuprāt, būtu jākontrolē cilvēku plūsma, kas tiek mūsu valstī, lai tiktu tālāk. Ir virkne valsts iestāžu, kuru pārziņā ir migrācijas kontrole, ir skeneri, droni...

 

Zita Voroboka
Tāpat kā līdz šim! Vai tad robežsardze nedarbojas? Daļu varētu ielaist, bet, ja viņu būs pārāk daudz, mums jau pašiem te Latvijā nav vietas.

 

Zane Brūvele
Pašlaik robežas jāsargā, jo Baltkrievija sūta migrantus uz Lietuvu un Latviju. Varētu uzcelt žogu, kā pašlaik tas arī tiek plānots.

 

Māris Babrovskis
Jāsargā, lai migranti nekontrolēti nenāk iekšā. Jo vairāk viņu būs, agri vai vēlu sāks diktēt savus noteikumus. Nebūtu žēl, ja nāktu kā bēgļi, bet viņi jau nāk ar savu "bagāžu", ar savu kultūru, un parāda, cik viņi ir vareni.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.