Menu
 

Aptauja Ogrē. Kādus pasākumus steidzat apmeklēt? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Foto - Ritvars Raits un ogrenet.lv Foto - Ritvars Raits un ogrenet.lv

Lai gan publisku pasākumu rīkotājiem šovasar ir jāievēro vairāki priekšnosacījumi, lai īstenotu savas ieceres, plašais kultūras un izklaides norišu klāsts liecina, ka tas nav bijis šķērslis daudzpusīgu un krāšņu pasākumu rīkošanai – sākot no pilsētu un novadu svētkiem un dažādiem brīvdabas pasākumiem un beidzot ar nelielām izstādēm un kamerstila koncertiem. Vai  pagājušā gada aizliegumi nav cilvēkiem mazinājuši vēlmi apmeklēt publiskus pasākumus?

Irina

Derīgs Covid-19 vakcinācijas sertifikāts, lai varētu apmeklēt jebkuru pasākumu, man jau ir. Bijusi gan vēl nekur neesmu. Zinu tikai to, ka noteikti iešu uz kapusvētkiem.

Daina

Man ir biļete uz Baibas Sipenieces stāvizrādi, kas septembra sākumā paredzēta Ikšķiles estrādē. Došos turp kopā ar saviem vecākiem.

Antoņina

Zinu, ka katru piektdienas vakaru Brīvības ielas skvērā Ogrē notiek koncerti. Mākslinieki, kas tur uzstājas, mani gan īpaši nesaista, viņu mūzika vairāk domāta jauniešiem. Man labāk gribētos kādu šlāgermūzikas koncertiņu…

Ludmila

Nevienu pasākumu apmeklēt nesteidzu. Es pat nesekoju līdzi, kādi pasākumi tagad notiek. Man nepatīk tā pasākumu apmeklētāju dalīšana vakcinētajos un nevakcinētajos, tādēļ tāda attieksme…

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.