Menu
 

Aptauja Ogrē. Kāpēc pašreizējai valsts varai ir tik zemi reitingi? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

77% iedzīvotāju Latvijā drīzāk neuzticas valdībai, liecina vasaras sākumā klajā nākušais "Eirobarometra" pētījums par sabiedrības viedokli Eiropas Savienībā. Pēdējo mēnešu laikā dibinātās partijas, pamatojoties uz pašreizējās valdības zemajiem reitingiem, ir definējušas opozicionāru nostāju valdošajām partijām, kas nozīmē, ka uz nākamajām vēlēšanām pilsoņu neuzticība var kļūt par nopietnu pārbaudījumu valdību veidojošajiem politiskajiem spēkiem.

SILVIJA no Ciemupes
Tāpēc, ka viņi ir "kāsēji". Tas nozīmē, ka viņi mantkārīgi izmanto esošo situāciju valstī sava labuma gūšanai. Ko mēs varam darīt? Mēs varam stāvēt un protestēt, būt pret to visu.

 

LUDMILA no Ogres
Es domāju, ka visam jau ticība beigusies, jo solīt sola daudz ko, bet reāli tikai par sevi domā. Mana ticība tai beigusies jau gadus piecus. Vai tā atjaunosies – nezinu. Varbūt, ja jauni cilvēki būs…

 

PĒTERIS no Birzgales
Man, parastam cilvēkam, tas ir šausmīgi grūts jautājums. Es domāju, ka valdība dara, ko var. Piemēram, man kā černobilietim nupat palielināja pensiju. Nu kā es varu par viņiem sūdzēties? Viņi par mani rūpējas.

 

LIDIJA no Ciemupes
Cilvēkiem neviena vara nav bijusi laba, jo vienmēr ir kādas kritikas. Šobrīd ir pandēmija, un cilvēki ir aplamās domās, netic pat zinātnei un medicīnai. Valstij ir normāli vadītāji, tikai ir cilvēku grupa, kam vienmēr ir kaut kādi iebildumi...

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.